Sunday, September 18, 2011

Menyampah!!!!

Ya, semua orang tengah menyampah sekarang sebab cuti raya dah habis. Menyampah jugak sebab tetiba dashboard blog berubah wajah. 

Jugak menyampah sebab biskut raya dah habis. Lagi menyampah sebab fesbuk pon berubah wajah ( berapa kali dah duk tukar je... )

Tambah lagi menyampah sebab cuti sem dah habis, ye dah HABIS. Punyalah syok beraya tiba tiba kena packing barang puler. Biskut raya belum lumat lagi dalam perut, lemak pun tak sempat nak bertakung.

Tapi lebih menyampah bila pegi daftar takde banner atau board yang sambut kepulangan semua pelajar lama. ( maklumlah first time jadi senior ) Grrrrrr!!!!!


p/s : sangat sibuk rasa nak hantuk kepala kat bantal

55 comments:

Aki said...

hohoho.. hai Miz Novexx.. :-).. a ah.. nak menyembunyikan identiti la katakan.. :-p

SoLy SoLicious said...

UKM kah? hee..

papan board digital ada rasenye tulis selamat kembali pelajar UKM..

EyqaLuvender said...

hak3...cbuk nk hantuk kepala kt bntl ye???
hantuk la nk tgk pe jd....=p

kura said...

nasib baik tak nympah berblogging. eh yeke? heheh

fiq. said...

kalau redha, insyaallah dah tak menyampah ,,haha, penat kan nyampah menyampah sampah ni,hahaha

eh, boleh la convert to dashboard blogger yg lama, sebab kita dah tukar pada yg asal dah, xreti jugak.

Mohd Izzar said...

hahah. rilex luu

H.J said...

dashboard berubah..?ni nampak ok je ni.?haha

YOUsoF said...

Menyampah tu adalah normal.. Pandai2lah kawal ye.. ;D


Tunjukkan kelebihan anda sebagai senior. Nak bagi contoh ke? tak payah la..

dill said...

sabo ke senior. hidup mesti diteruskan. ahaks

>.<

dill.

~SaL IjOu~ said...

hantuk kepala kat bantal terus lena~ ;p

Nur Atikah said...

bila dah cuti lama, semua benda nak buad serba tak kena. haha :D

budakijaupendek said...

a'ah.
ramai yg buat entry melepaskan geram. hehe

Henry Zackery said...

fesbuk memang selalu tukar design kan, pelik btul la

TEKNIK UNTUK MENJADI POPULAR DI BLOG | INTERNET

Siti Mashitah Saidin said...

tapi sy tak mnyampah nak komen. hehehe. selamat mnjalani hari yg mnyampah. hahaha

laskar pelangi said...

alahai..menyampah gak nie..nak balek rumah....sob3x..1st week dah rasa bahang tension sem ni...uwaaaaaaaaaa

Ct Aja said...

hihihi... selamat meneruskan perjuangan.. masa belajar la paling seronok skali..hi3

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

x smpai hati tgk azwa hantuk kpl sdri.meh la abg reserve kpl abg,khas tuk azwa je..hantuk la puas2..T_T

aiNa yaZiD said...

agak bengang la bila fb asik tukar je. sampai da tak reti guna pulak rase nya~! bengang kooot. ye, sgt sibuk rasa nak hantuk kepala ke dinding pun ado~!

Sarah Mohd Saleh said...

marah nampak..hahaha.ilex2...xlme lg cti rye aji lak.yahooo

i am S!L4H.. said...

haha. hantuk kat bantal tu hobi. ngeee

Gua Tertidur said...

gua saran kn hantuk pale kt dinding..nk lg efektif, seret bontot kt tar..har har har!

shida'R said...

mydear yg dashboard tu boleh go back taw..hehee ^_^

ade2mama said...

ape lgy..buli la junior2 tu eheh

masyiu said...

lagi menyampah bile tunggu KTM xsampai2 kan....hahahhahahahha

ABU said...

ramai yg dah hilang drpd blog..mgkin sbb cuti sem dah habis..

ORLANDO AHMAD said...

gua kuliah atau tak sama aje, bantal bantal bantal

Nonie said...

jgn menyampah ngn nonie sudah yer mizz..hehehe

ILA HonEyBuNNy said...

ng..menyampah jugak sebab dah mula sem baru..nak cuti lagi pls...hehe...



jangan menyampah dgn ila jugak tau..hahha

Akulah Pak Lan said...

ceh study kat ukm rupanya. aku dulu kerja kat sony bangi. tp rajin la p pekena laksa rimba. ada bran nak belanja aku? kah kah kah

alu geram sebab takdak laptop nak online. ni pun pakai tab ja. asyik typo. grr

Fara E's said...

patot la dah lame tak nampak ko weyh
cyes nyampah , haha ;p

MissViVio said...

wah...slamat kmbali ke dnia plajar ukm~! :)

mohdhazlan Dreadlock said...

jgn buat muke nyampah ok..xcomel...:)

senyum je..heee

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

hantuk kepala kat bantal dan tdoe . kroh kroh . hee

:)

Wanie said...

ala, xkan nak diorang buat banner 'selamat pulang miz ku syg' hehehe

jumpe tau isnin ni..boleh bergambar :)

zulhilmi.tempoyak said...

menyampah la tgok org menyampah..

hahahakkk...

tp bkn awk lak..;p

❤~Emma Abduh~❤ said...

hahaks...selamat berjuang my dear...

cik violet said...

haha..biasala tu..mesti dirai student baru..jgn belagak jd senior plak ;p


btw, hai junior..:) me from UKM too ;)

asfira aminuddin said...

amboi babe! bnyaknya menyampah. hehe. i pun menyampah jugak la ;)

EzayHadry said...

kan kan..setuju entri tajuk menyampah ni.
kite same lah takde banner tuk senior *padahal baru 2nd year* lariii

teha said...

hahaha ! terlalu banyak menyampah !

Saiazuan said...

kembali belajar.. yeay~ :D

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

tak sempat nak hantuk kepala..baru nak hantuk dah lena..haha..

chill la weyh..kalau cuti lelme, bila nak grade weyh...kan?

Pape pun gdluck kat kau..sory lme dh ta jenguk..busy lah..awal sem, biasa lah kn..tnjuk ckit senior adalh org yg hebat..hehe..

khairul akmal bin azman said...

haha..relax la..raye da abis wa.
ehhe.. fb makin serabut kan..bosan2

lynda salim said...

amboiii .. membebel haaa .. hihihihi

hanaahmad said...

tang fb tu aku pun nyampah sama. kih3

syahirooAhmad said...

hantuk kat kawan la baru best. berlaga kepala~

Ihsan Arifin said...

hantuk kepala dekat bantal mane sakit :D

Azroy Kassim said...

baa~ CAK!!

dowg sibuk raye.. mane ad masa nk wat banner..

Aisyah Aina said...

mana miss novexx hilang ni...menyampah la macam ni :D

teha said...

mujo hantuk kt bantal.. hahaha !

Bella Bell said...

errr.. dh jd senior mana ada banner bagai.. hahaha. lawak la budak kecik ni..


err.. jom hantuk kepala kat bantal secara berjemaah.. hehe~

Mr iz said...

nak hantuk sama ni...he he he he... otai...he he he he stedy la otai... he he he he

izzad b* said...

meh saye sambt, mahu?kekeke

budak penjara said...

hantuk kt bantal je??asal x kt dinding terus..haha

ade2mama said...

ala nk sambut2 bt pe kn hehe korg bkn ska pown blk sne eheheehe
\tol x???
heehh