Monday, December 12, 2011

SPM dah habis, tapi Final exam belom habis!!!!

Maaf geng sebab dah lama tak melawat blog korang. Bukan sengaja tapi exam dan report yang berbagai tu menyekat kebebasan nak berblog. Sadis jugak ambik kos Bio ni, huhu (-____-)

Baru ni dapat dating dengan adik tersayang, yelah dia kan baru habes SPM. 
Punya la mengada, habes exam sibuk nak cari kerja. 
Lepas dah kerja, berlagak pulak menunjuk yang dia dapat gaji lagi banyak. 
Tapi bila time suruh belanja, terus cakap takde duit.

Lagi, siap mengajak minggu depan keluar pulak pergi tengok wayang, lepas tu ajak pergi holiday bagai. 
Wahh, mentang mentang dah habes exam banyak songeh betul. 
Tahulah exam budak U tak setat lagi. 

Budak U baru je habes midsem exam, tetiba nak exam final pulak. 
Mau tercabut otak sekejap. 
Ohh, gilanya zaman U ni~~~

p/s :  semoga kita semua tabah menghadapi hari mendatang

Iklan : Sape pergi karnival MPH hari tu? best.... rugi kalau tak pergi


38 comments:

dill said...

senior, blaja leklok. biar dapat result bagus :)

dill.

ORLANDO AHMAD said...

musim exam=musim tido gua

The 5 Click said...

kah3..amekkao~ untung aku jadi budak kecik ^^

Nonie said...

mizz!!!!miss u so muchhhh dear.
gud luck exam nti tau...mane hilang,rindu tau ^_^

laskar pelangi said...

sayang!! =) malasnya kan nak ngadap final...ketaq lutut nak g dewan ni haa...otak tak ready lg nak study mudy....dah musim asyik suram2..kasi nak tido jer kerja =D

shida'R said...

biasa la syg..mana2 pun sibuk..kerja pun kdg2 sibuk juga..tbatas nk bloging juga..cuma cra kite bhagikn msa tu penting ok :)
miss u too syg ~_^

~SaL IjOu~ said...

faham perasaan tu..tp zaman yg gila itulah yg paling akan dikenang nnt~
buat yg terbaek,k MN!~ ;)

Lea Isnawi said...

baru lepas spm, biasalah

semua benda nak buat, yelah dulu kena tahan tahan, skrg nak lepaskan semua..hehe

rindu kamu!

H.J said...

esok aku ada midsem test la..haha

Daddylicious said...

selagi terdaya teruskan sahaja...:)

Anonymous said...

STRESS woo jadi budak u, hahah

justin lover said...

hahaha..biaselah tu, study hard ok?? n gudluck untk exam bagai2 tu,hehe^^

Ct Aja said...

rindu zaman giler2 itu...hiihih

Sarah Mohd Saleh said...

gud luckkkk exammm!

Nurnajwa KZ said...

Haha, adik saje la tu nk bg jeles XD

Good Luck sis ;)

Btw, header cooolllll habis hihi.

Tehah said...

Wawa!!! good luck exam weh...

shedameor said...

adek sheda baru lepas abes spm tapi takleh keje. haha, padan muka :P

faizal mohd said...

dah lama tak ber'exam. HAHA

khairul akmal bin azman said...

mane menghilang??
kay windu aw!

Wanie said...

owhh lame sungguh tak datang jenguk miz..novel saya suka awak tu best je bagi wanie..sume novel wanie layan :)

ABU said...

gua tak pegi..ruginya gua rasa :D

EnciK AxixOu said...

gila sekejap je zaman u 2..dh keje nt dpt gaji masyuk xpe la..heee

khairul akmal bin azman said...

do ur best!

i know u can do it bebeh!

Juliet_iRa~" said...

gudluck utk final nt!:)

psss : hyee! bw kat sini..

ILA HonEyBuNNy said...

wakkakka...exam ohh exam..

betul2 stress...hehe

cik mun said...

godluck final nnti..nak habes sem dah lah kan..

♥AienNajwa♥ said...

hehehe dear ! relax..biase la tu..stress sekejap jer..dah merdeka akan senang hati lo0o0o0or..=) nanti u dah abes exam, dapat keje, lagi banyak gaji drpd adek tw..so, jgn stress..hehe ~ chaiyok2 (^_^)

aiNa yaZiD said...

aiNa pergi~!!! BEST! huhuhu.. gudluck for final dear. =)

shark said...

zaman U ler pling best...
bukan suma org leh rasa tu:)

Fara E's said...

wah , gila eyh blaja kat u , haha

GL kak ! ;D

Sarah Mohd Saleh said...

ohhh gudluck lahhhh wahai sahabat ku ;)

MiszMaryaNe said...

hehe, sabo2, jgn tensen2 kay,
slmt exam!! =)

budakijaupendek said...

tabahkan hati ye student U. kihkih! ^^

Cik Yatt said...

gudluck..blajar rerajin :)

iPai said...

hee .. all the best ye ..

kem salam ngan adik .. pesan kat dia, jangan nakal2 dgn akak yg bz dengan exam .. hehe

ILA HonEyBuNNy said...

camat tahun baru dear...;)

~SaL IjOu~ said...

terliur la tgk gamba donut kat header tu~ ;p

epy new year MN!~ ;)

BeloG MTT said...

Wish u best of luck ! :)