Saturday, December 31, 2011

Curi Masa

Yeah, lagi beberapa jam je nak masuk tahun 2012. Untunglah korang semua dapat sambut tahun baru dengan gumbira dan senang hati. Dari petang tadi sampai la sekarang ramai betul yang post pasal tahun baru, tu tak campur lagi yang kat fesbuk dengan twitter.


Meriah jugak ye sambutan tahun 2012 ni. Tetiba rasa jeles dan cemburu buta. Korang semua sambut tahun baru main mercun plus bunga api kan? ( Grrrr... dari tadi dengar bunyi mercun segala bagai  ). Siap ada skrin besar yang tayang countdown untuk tahun 2012 lagi kan?? Zaman sekolah dulu adalah menda ni semua. Sekarang dah masuk U mana ada orang sambut dah, sambut sendiri sendiri je. Sadisnya.... T___T

Ohh, tambah sadis kalau sambut tahun baru dengan....
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Skrol bawah, jangan malu malu
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
 
Itu baru nota, tak campur lagi dengan buku yang tebal mengalahkan novel. Alahai, kalau novel kan best... XD

Apa pun, selamat tahun baru ye semua. Semoga tahun baru ini lebih baik daripada tahun yang lepas.

43 comments:

~SaL IjOu~ said...

apakata rebus je nota2 tu pastu minum airnya..hehe..~

selamat berjuang..kepenatan ini pasti ada pulangannya nnt..yakinkan~ =)

~SaL IjOu~ said...

eh eh..ade org anta donut sekotak..buat kite terharu gitu~ ;p

EnciK AxixOu said...

sy dop smbut pown..tngu youtube je ceramah ustz azhar mlm neh..wahha..

Sarah Mohd Saleh said...

hihi.gud luck n epi new year babe;)

shida'R said...

gudLuck dear ^_^

budakijaupendek said...

hehe
selamat tahun baru juge tuan blog ^^
sy pun tak sambut apa - apa.
just stay rumah je.

dill said...

Selamat Tahun Baru, senior!

sayang selalu :)

dill.

MiszMaryaNe said...

Alaa, jgnla jeles, xmo tensen2 k,
slmt studi n slmt tahun baru jugak..=)

ORLANDO AHMAD said...

huhuhu sabo je la

Ct Aja said...

hihihi...g.luck k...hepy new year...

Nurnajwa KZ said...

Hehe rilek la sis :) Kte countdown dpn tv jekk.

Good luck btw^^

semutsengal said...

wooo,


haritu kenapa private ? Weeewiitt.

H.J said...

nipis je tu//haha

♥AienNajwa♥ said...

chaiyok2 yunx ! ~ =)
bdw..selamat tahun baru key..ngehehehe ~ (^__^)

Cik Yatt said...

slamat tahun baru :)

ABU said...

sabar je la.. menelaah buku aka novel je la ya.. study rajin2.. exam biar gempak..

btw, slmt tahun baru :)

cik mun said...

hehehehe..ape2 pun happy new year ye..

Juliet_iRa~" said...

hehe..normal la tu sbb nak exam kan..hehehe ;p

selamat tahun baru! good luck exam..

aiNa yaZiD said...

dear....salam tahun baru! gudluck bebeh.. sma2 kta berjuang. =D

Miz Novexx said...

terima kasih daun keladi atas komen dan wishes anda semua.... really appreciate dan sangat terharu!!! (^__^)V
tak sabar nak habis exam biar boleh blogging sampai tak tido... :D

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

selmat tahun baru ya:)

laskar pelangi said...

sayang! goodluck for final exam =)

tak mau malas2.rajin2 yee...hik3

Nelly The Strange said...

Happy New Year ^__^

shedameor said...

happy new year. hehe

shedameor said...

happy new year. hehe

delarocha said...

bersusah susah dahulu ya

Fara E's said...

haha , sabo jelah . selamat tahun baru kak novexx ! good luck ! ;D

zulhilmi tempoyak said...

selamat tahun 2012.

selamat mnyiapkan ye projek tu..
hihihhi

The 5 Click said...

<<< siap maen bunga api n mercun..lompat-2 lagi sambut tahun baru..jelos kerrr..kah3

YOUsoF said...

Selamat tahun baru.. Semoga tahun ni lebih berwarna-warni..


Nota setebal tu akan seronok dibaca bila ia dibayangkan ibarat sebuah novel cinta.. hehe

Azroy Kassim said...

baa~ CAK!!

roy sambut dalam kereta ja..

BeloG MTT said...

Selamat tahun baru 2012. Gudluck~ :)

semutsengal said...

tak settle lagi keje kau ?

♥e'in♥ said...

exam? good luck.. :)

Selendang Merah said...

gud luck 4 exam..

semutsengal said...

header baru....entri baru ?

ika said...

:) selamat tahun baru n gud luck exam...sorry late...baru aktif semula...^.^

amir aizat said...

all the best k

ILA HonEyBuNNy said...

camat tahun baru dear..

ila pun baru harine berblog dalam tahun neh..ehehhe

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

slamat taun bru :D hehe mana entry taun ni?huhu

zulhilmi tempoyak said...

ble nk update blog ni..ahaha

semutsengal said...

update kalau tak aku bakar ukm !

ABU said...

tak update?.. saje dtng jenguk..