Tuesday, May 10, 2011

Baby I'm Back

Okie dokie.... SORIIII semua yang foloe, yang bw dan yang komen tu Miz tak bagi respon. Maaf bebanyak yer! Miz sebenarnya sangat busy lepas balik umah ni, ada kenduri la... family gathering laa... tengok tv laa... blablabla.....

So, mulai hari ni Miz akan kembali berblogging macam dolu dolu. 
View Image
Tapi nak tanya korang sumthing. Cuti 5 bulan ni nak watpe ek? Korang ada cadangan x?? Please please...... 

Psssst.... jangan bagi cadangan suh kawen sudahlaaa bhahahahahah (-_-)V 

16 comments:

Nur Ayuni said...

haha. slamat kembali. mmg bosan duk uma time cuti. juz relax k. kang dah busy ko merengek nak cuti pulak..hahaha. :P

Miz Novexx said...

a'ah.... btol2, bila cuti rasa borink tapi bile x cuti nak cuti pulak.... kuikuikui

dill said...

sile tdo dengan aman. kuang3x

dill.

Nonie said...

miz!!!rindoo sama kamoo :)

Miss Shikio said...

kalau bosan dok umah, jom cari kerja

hehehe~ Shikio pon separuh nak meletop dah ni akibat kebosanan yang melampau

Miz Novexx said...

Miss Dill, mata x ngantok la so xleh tido.. heheh


Nonie, I miss u lot


Miss Shikio, ada keje kosong ke skang ek? heheh
ok gak pegi keje ;)

aisya said...

patutla senyap je.. bestnye dduk umah.. huhu..

Aretikz said...

Selamat kembali berblogging.. 1st time mareh.. hehe.. ^_^

Mr iz said...

he he he kalau bosan buat buat lah mengait ke... tepuk amai amai ke...he he he.... tak pun kasi layan main teng teng...he he he...bole ke macam tu...haiyooo...

Abang Stalker said...

korek hidung smbil on9.

Ujang9897 said...

caiyok2...=)

cuti ni g kojo la..dpt duit..=)

YanaMIB said...

klu cuti pjg pi cari keje part time..klu cuti pendek, soping soping dan soping..bahaha =P

mykhalis said...

gaya gelak cam kahwen tu memang dah ada dalam personal punya schedule je..hehe

Bigdaddyz said...

tido jer bagi sihat sikit minda tu...

NURUL NAJWA said...

selamat kembali!! :D ekeke

Miss Tira said...

Lama tu 5 bulan. Cari kerja part time laa. Jangan biarkan masa terbazir. Boleh juga dapat duit untuk pembelanjaann nanti semasa belajar. Dapat pengalaman. Tapi kalau kamu nak kawin pun apa salahnya. Haha.