Wednesday, April 27, 2011

Saja Nak Buat Korang Jeles.... (^_^)

Okeh, exam dah habis so sekarang masanya untuk P.A.C.K.I.N.G = packing = kemas barang = balik umah!!! Kepada rakan bloggers yang tengah exam tu Miz nak tanya " Korang jeles tak?" ngeheheheh   ( Saya tak kejam )

Miz sangat excited nak packing, tapi ada something happen masa mood tengah syok nak 'berpacking' tu. Ni la ceritanya..........
Mood nak packing teros jatuh merudum bila Miz bukak loker and tengok tshirt, kemeja ngan seluar semua penuh satu almari. Miz keluarkan satu satu, pastu dah tak tahu nak buat apa. Pening pikir cemana nak masukkan semua tu dalam beg.
Try punya try, masuk punya masuk, muat jugak. Tapi bila miz bukak loker skali lagi.......... Hampehh!!!Ada lagi baju.Rasa nak terjun je! Opssss, nak terjun katil je.... Ni la yang susahnya bila kaki shopping, masa shopping tak ingat dunia. Sekarang, mula rasa menyesal tak tau nak sumbat kat celah mana baju baju yang berlebihan.  
Tapi Miz tabahkan hati, dan lipat gandakan usaha.... ececeh, Miz teros duduk atas beg tu sambil zip. Fuhhh... kuss semangat den. Penat giler, macam marathon 1000m!
Akhirnya, dapat jugak Miz selesaikan misi berpacking ni. Dari petang packing, malam baru selesai. Tu tak campur lagi ngan iron, heater, baldi bla..bla..bla.. Papepon, bahagia gila dah siap packing, heheh. Emmm,korang pulak bila lagi? wink wink (-_^)

Last skali, Miz nak mintak maaf banyak banyak kat korang kalo ada terasa hati selama ni. Lepas ni Miz jarang hapdet blog sebab nak spend masa together gether ngan family ( takde la tak hapdet langsung... ). Pape pon Miz tinggalkan korang ngan video ni, kalo dengar ingatlah Miz slalu yer.... sob sob


sape tak tengok Miz korek mata korang, hahahah ( tipu jer.. )

11 comments:

nelly said...

wah .berjaya diselesaikan !

sweet stalker said...

mizz, nak tau tak? atien dah lama abis exam. dah lama cuti.. and atien cuti 6 bulan taw. jeles tak jelas tak? heeee ;p

Miss Tira said...

ERk, ni packing dah macam nak pindah rumah je ni. Hahaha. Sampai penuh beg tu. Happy vacation ye.

Ujang9897 said...

pc ni takleh play video..=)

mykhalis said...

khalis dulu..bentang cadar atas lantai..campak semua baju tengah2..ikat cam bundle..wahahaha..jeles tak?

apik pehe said...

uhhh miz..smpai ati da nk tinggal apik..

SyAE SyEa said...

wah..best2,,slmt becuti..syea mang salu jek cuti2 kat uma..hehe^^

Ihsan Arifin said...

jeles jeles jeles !

Henry Zackery said...

haa... bawak lagi pakaian banyak2.. kan dah tak muat pack dalam beg..hehe :)

Payudara kecil ?? Aku Boleh Tolong Besarkan

Miss Dill said...

senior, teringat iklan kat tv. minah tu cube nak muatkan semua barang dlm beg. tgk2, ade lagi barang tertinggal. hehe

happy holiday!

Miss Dill^^

Abang Stalker said...

wlupn lmbt,,tp xpe..sdg mengeledah sume entri. ;) cantik katun.haha