Wednesday, May 11, 2011

Cicak Yang Kempunan Nak Mati

Okay, tajuk entri ni mungkin kasar sket bahasanya, tapi ditulis ketika mood nak marah. Tapi ini memang kisah sekor cicak 3B 
( bongok, bahlul, bangang ). Kenapa yer cicak ni kempunan nak mati? Sapa tau sila angkat bontot!
Muka mintak pelempang
ALkisahnya cenggini, masa Miz tengah syok ber'FB'ing dengan membe U.. tetiba jer tangan Miz ada air menitik. Miz rasa lain macam ,then Miz pandang lappy ada seketul 'tut' ( taik ) cicak. 

Dengan geramnya Miz menjerit and TERsumpah ( TER... taw ) seranah cicak giler tuh. Hah! Berani betol kau melepas atas lappyku yang hot ni! Memang dasar cicak, argghhhhhhhhh!!!!! ( sila tutup telinga supaya x pekak )

Walaupun kau binatang, kau yang carik pasal so takde belas kasihan. Memang cicak tuh tak sabo nak mati la. Grrrrrr, masih menyirap lagi. Nasib baik la gelap, kalo tak dah lama mummified cicak bengong tu. 

Yang marah,


Kesian lappy, tapi Miz dah cuci ngan Dettol... huahuahua (-_n)

20 comments:

Nur Ayuni said...

hahaha... marah cicak? gila garang.. relax babe. pernah sekali akak aku terpijak cicak mati. dia ingat dia pijak coklat. so, jangan la matikan cicak tu..hahaha

Miz Novexx said...

dah cicak tu menempah maut, kahkahkah

aisya said...

hahaha.. cepat cari cicak tu.. balas dendam!

nelly said...

jgn mara dia ..

;p

NURUL NAJWA said...

hahaha.. sabar je lah~

Miz Novexx said...

aisya, tolong check genetik cicak tu nanti boleh la nak take revenge, hahahah


nelly, tapi..... tapi.... cicak tu jahat :'(


NAJWA, cicak tu dah rampas mood happy Miz

::fadxieza:: said...

bunuh je cicak tu!!!

Nonie said...

mizz..cicak tu fham x ape y miz duk terrrsumpah die tu??hihihi

darkbatman said...

comel gile cicak 2.

Mr iz said...

he he he he... its blcak ..its white..ye ye yeaaa... its taik cicak rupanye...he he he... apa lagi...siap kan gundu lastik...mulai hari ini di istiharkan perang habis habisan...wachaaaa.... he he he... malang sungguh miz novexx.... he he he

apik pehe said...

hahaha..ciannyer..kalo apik tu terus jer bukak lampu..cari smpai dapat..hehe

Miss Tira said...

Wow, sampai cuci dengan dettol. Hahaha..

Miss Shikio said...

mampus lah semua cicak2 nnt, hahaha~

jom2... bersama2 membasmi cicak.. hahah

Henry Zackery said...

kesian cicak tersebut.. beliau x bersalah.. hehehe :)

Ujian Mata Untuk Lelaki Dan Perempuan

apik pehe said...

hehe..mek..bulih doh update tuh

omaipo said...

xpasal2 je berak~ ishh nyusahkan orang.

Abang Stalker said...

hahhahahahaha..cicak yg hottt..yg kne berak tu pun hot jgk. ;)hati yg hot.kuang3

Miss Eyda said...

euuuuuw..eyda xsuka cical. geli!

dill said...

kene buat signboard, sila jangan berak merata2

dill.

Raji and Yeen said...

hahaha pndai btol cicak tu cari gado ngn kau en
hak2