Saturday, January 15, 2011

Jom Tengok Rumah Baru CEO Facebook!!!


Terlalu merendah diri kan jutawan muda nih, ( baru umo 26 tahun ). Tengok la rumah dia simple but comfortable... huhu, tapi saya respek la cuz dia x menunjuk- nunjuk.

Rumah baru CEO Facebook,Mark Zuckerberg  ni ada lima bilik tidur ( wow!!), seluas 3,800 kaki persegi dan terletak di Palo Alto berdekatan College Terrace, CA, kira- kira tujuh blok jugak la dari HQ dia.
Kawasan ni cuma dia je kot yang sewa ( maklum laa orang kaya!!! ) dan cuma besar sket dari rumah lama dia. Hah, cakap pasal rumah lama dia nih, bulan September lepas si Oprah Winfrey tu diberi peluang meneroka rumah si Mark ni. Best dowh!!

Pepun, rumah baru ni x kurang hebatnya. Cantik gak kan?? Lagipun x perlu la dia nak vogue sangat ek, cuz dia pun still muda agi. Takkan nak beli rumah macam orang anak sepuluh padahal dia tu kawen pn blom  lagi...

Ada bantahan??

6 comments:

Miz Novexx said...

share laa pendapat korg psal rumah dia..... =)

Ika Suhaimi said...

simple..kecik sudah..watpe nk besar2?bela hantu?takpon bibik? hehe

Miz Novexx said...

haha... btol2x

ASaDa RyutaRo said...

entah2 rumah kecik camni, semua benda dalam tu dah auto. siap nak mandi pun tekan butang je. hahahaha =P

Miz Novexx said...

ye la kot, maklumlaaa org kaya..

Bear Bee said...

Wow!

5 bilik tu...besarlah utk sorg yg kaya..unless dia bwk awek dia tinggal skali..

xleh blah kwsn tu dia sorg jer yg sewa..ffuuuhhhh.....