Thursday, January 13, 2011

Taylor Swift n Jake Gyllenhaal : PUTUS!!!

''Aku dah tua n aku x suke paparazzi!!!''
Tulah kenyataan yang digembar gemburkan oleh sumber tertentu kenapa Jake Gyllenhaal nak putus dengan Taylor Swift selepas seminggu berkapel.
Tapi keluaran terbaru majalah Us Weekly dorang cakap kan yang alasan betulnye kenapa dorang clash sebab : Jake yang mintak putus dengan Taylor dalam fon!! (giler, dalam fon... waaaa!!!!)
Korang boleh bayang x... ish3x bajet giler. Kalau betul la nih, kes ni yang kedua r penah berlaku dalam sejarah hidup si Taylor 2. Sebabnye dulu pun Joe Jonas penah gak mintak putus ngan Taylor guna cara ya sama ( panggilan selama 27-saat..) masa dorang kapel beberapa tahun lepas.
Taylor on Us
Dan si mangsa, Taylor nih mesti la frust giler.
Masa People's Choice Awards baru2 nih, ada sumber cakap yang si Taylor ni x makan, sedey je 24 jam.. n selalu x ceria. Kesian ek... ak xleh bayang la camne situasi 2 coz aku belom mengalaminye..
Korang camne??

2 comments:

nanie said...

msti taylor frust gler :'(

Miz Novexx said...

a'ah, sian dia....