Friday, August 26, 2011

Budak Budak Sekarang

Trend
- tak payah nak ............... sangatlah kan
- ....... giler
- kita bako kita bako

Annoying :
- wth ( dan sepupu sepapatnya )
- macam gampang
- sukew cgt tgk dyownk 

Super Annoying :

p/s : esok lusa dia balik memang kena sorok henset

47 comments:

Sarah Mohd Saleh said...

hahahha....igt kite nih kdai topup agknye.tp plg bnci bile adew orang shukewwwww buat ejaan adewww huruf w.rasewwww nak shepakkk jewwwww.HAHA

teha said...

hahaha ! sorok cepat2.. nnti die jumpe pulak.. kekeke ~~

btw , selamat hari rye :)

Cik Bell said...

haha..transfer kdt..xdpat lahh...haha

aqmalazmi said...

rm1.00 jew??
alaaaa sikit sangat tuw (!)

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

gampang..~haha

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

klu x de meh minx share topup rm50 kt abg.

POSH76 said...

selamat hari raya

muhamad hanif said...

wahahahha,

adik aku suka "hi, please call me back"



cilaka betul !!

cinta_lovato said...

hahahahahaa... kelakr la... mcm pernah buat je -)

Ct Aja said...

kikiki...die tau kakak dia de duit...ki3

masyiu said...

hahha..akak aqu slaloo buat cm tu koWt...even die dah kje...hahahha

Aki said...

paling tak suka trend w tu.. euuwwwww.. hahahaha..

aiNa yaZiD said...

hakhakhak...transfer kredit memang trend. mcm adik aiNa..."kak transfer 5 rgt, lupa topup la"

best nye la hai..main oder je tau.~! huhuhuhu..

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

haha . same lah ngn adek choki pom cume die tak mintak kt choki die mintak kat ayah .

kedit ayah kan banyak .muahahha

:)

Aisyah Aina said...

trend yang pertama tu macam kenal la ;)


untung jd budak2 ni...boleh mintak macam2 kat abang ngan kakak..haha

Fara E's said...

nak jugakkkkk ~ muahaha

ORLANDO AHMAD said...

Gua kalo orang mesej mende remeh temeh komfem gua tak layan...

meh sini gua topap henset Lu, bagi no keh3

Shawn Razaleigh said...

hahaha. terbaekkkk. super duper annoyed

ZouL said...

hahahahaha...macam gam-punk hahah

Mohd Izzar said...

dengan adik sendiri pon berkira ke?hahah

apik pehe said...

alaaa..singgit jer pon..hahaha

~SaL IjOu~ said...

kalo dari adik ok lagi, tp penah dpt dr ntah sapa2 punya no ntah..hangin je~

Miz Novexx said...

Apik n Izzar, hahah memang la singgit tapi dia mintak setiap dua hari... tak larat nak layan :D

syrupmasin said...

haha..alaa belanje lah topup tu baru berape sin :D

SoLy SoLicious said...

nak kedit singgit...heeeee

Siti Mashitah Saidin said...

seringgit tuh dah cas duit raya.

dill said...

tak boleh blah ngan perkataan yang ade konsonan tambahan W kat belakang. pening nak faham kadang2

dill.

Far8 budak baik said...

kalau bolehhh sorok
kredit kat aku k..
lagi selamat..
hahahaha!

syahirooAhmad said...

aiseyy. boleh plak gitu..

♥Aien Najwa♥ said...

aieN nak boleh..kredit dah habes nie..hehe..(",)..

Wanie said...

haha..adik buli kakak??

agak annoying la yg ade eww kat belakang tu..huhu

Asyila Zainuddin said...

hahahaha.. naseb adek kite tak berani buat gitu.. kakak die garang.. kekeke..

asfira aminuddin said...

hahahahaah! babe comel gilaaa! tapi kalo tak pau tu bukan adik la namanya :)

budakijaupendek said...

haha,
lucky my sis tak macam ni.
dia cuma menghabiskan kredit kakak dan ibu dia je.
errkk takde beza rasanya

ILA HonEyBuNNy said...

hehe....saboor ja la kan...ngeh3..ila lak suka mtk kdt mama..hehe

semunyi jgn xsemunyi hp tu..ehhe

selamat hari raya maaf zahir dan batin..;)

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

samalah..benci seyh..bila cmtuh mmg muka annoying lah aku bg kat mereka yg berkenaaan.. weyh, share sehinggit je pun..haha ..gile berkira weyh..:P

Salam lebaran~

sifu im said...

haha aku penah mintak RM 1 pada 10 member aku..dan 5 org yg rply Ya..so dapat la RM5 kt aku..haha

Mr iz said...

sorok jangan tak sorok ...he he he... nanti kena bako he he he... selamat hari raya...maaf zahir dan batin ye...moga selamat segalanya...he he he

IMANSHAH said...

Sebelas bulan kita kejar dunia,
Kita turuti nafsu angkara.
Sebulan penuh kita berpuasa,
Kita bakar segala dosa.
Sebelas bulan kita sebar dengki dan prasangka,
Sebulan penuh kita tebar kasih sayang sesama.
Dua belas bulan kita berinteraksi penuh salah dan khilaf,
Di Hari suci nan fitri ini, Kita cuci hati, Kita buka pintu maaf.
Selamat Hari Raya Idul Fitri, mohon maaf Zahir dan batin...

Azroy Kassim said...

baa~ CAK!!

pergh!!! kedek!!

sabella mohamad said...

eh menyampah rasa nak tunjuk gigi je kat dyowk yunk ckp camtuww

heh

ieyza afieyna said...

haha... sgt annoying la..
tapi ieyza yg salu mintak kdit kat org.. hee -_-

cik bulan said...

haha..dulu ade manusia yg xde kaitan ngan aku hnta kedit request..tu lagi jadah superb pye annoying..

Akulah Pak Lan said...

Ahaha..adik I tak pernah mintak topup lagi..tapi mintak duit byk..

shida'R said...

eh bukan 2hengget ke minimum hehee...

LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN said...

"mcm gampang" tu mmg thrill,,bez bile sebut,,hakhak

Saiazuan said...

lol.. avoid them.. ;p