Saturday, August 6, 2011

Malang Lagi!!!

Apabila Puan Emak ajak keluar, Si Anak dengan eksaitednya bersiap siap sebab nak ikut ( maklumlah dah 3 hari tak shopping ). Lepas dah bersiap, macam biasa Puan Emak suka bawak kereta so beliau aje yang drive. Tapi...

Mak : Kakak, pegi ambik perfume kereta dulu. Kasi wangi sikit kereta

Sebagai anak yang menurut perintah, Si Anak pun pegilah ambik pewangi kereta tu dalam rumah. Kerana teruja dengan design baru pewangi tu Si Anak pun usha lah pewangi tu.

Si Anak : Wow!! Design botol ni unik giler ( 'giler' dengan budak2 sekarang memang tak boleh dipisahkan )

Maka Si Anak pun godek godek botol tu. Tercari cari kat mana nozzle pewangi tu. Bila tak jumpa, Si Anak ni dengan eksaitednya main picit je tempat mana yang boleh picit. Tiba tiba....

Si Anak : Arghhhhh!!!!! Macam mana aku tak perasan tempat keluar dia kat sini?? Huwaaaa...

Nozzle perfume tu betul betul mengadap badan Si Anak. Habislah baju Si Anak terkena perfume free, SEKIAN~~~

* GRRRR!!! Dulu perfume lelaki sekarang perfume kereta pulak... pfffft!!!


Musuh ketat!!!

P/S : Bulan puasa tak baik gelakkan orang (^___^)V


49 comments:

dill said...

hahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahaha!!!

tu je mampu nak taip. :)

dill.

♥Aien Najwa♥ said...

one word !! =) carefully..

H.J said...

gelak dalam hati je..haha

Bella Bell said...

hahahahhahahahahahahhahahahahahahahahaa...



:P

Lea IsNaw! said...

hehehe.takpelah..wangi je..

ZURAINI said...

sebaik ambipur.. cer tesembur ridsect td cne? ok lah tu. still wangi. haha

misspurple said...

oke,nsa x gelakkan miz..err..tpi perut nie rasa geli2 je -.-

cucu umie said...

xjadi gelak justtt hehehe

rayne rawt rawt said...

keh3 .. len kali picit terus dalam mulut . muahahahahahahahahahahahhaha

ain revival said...

hahha..takpe2..janji perfume..lalalal~

Siti Arfah said...

Opss ! Situasi sma yg brlku kt adek bongsu sy. hehe

aiNa yaZiD said...

okeh2..tahan gelak.! aiNa senyum sipu2 je. =)

Far8 budak baik said...

tak baik gelak kan org..
tapi aku nak gelak jugakkk..
hahahahahahahahaha.....
mesti si anak tu kau kn..
ekekeke...wehh wat malu je..
tulahh pewangi unik sgt..
kah3...selamat berbuka ehhhh

muhamad hanif said...

wakakakakakakkakakakakakakakkakakakakakakakakkaka,


ok, bukan aku yang gelak eh.

selendang merah said...

hahahaha....lawak..dah tahan tak mau gelak tapi terpaksa gak...:)

sifu im said...

haha..len kali ce picit tym atas muka

Shawn Razaleigh said...

bau kereta lah kau.hik3

Shawn Razaleigh said...

bau kereta lah kau.hik3

Aisyah Aina said...

hahahaha

takpe...ok what bau tu :D

YOUsoF said...

Tak gelak tapi senyum je.. ;D



Pedih berapa minit mata tu? hehehe

Abang Stalker said...

HHAHAHAHA ;D

nk bt cmne kn MN,spray ske anda.


hrp2 1hr nti x kne spray dgn ridsect. :P

Shamsuddin Amin said...

haha... ok la tu...
extra wangi... ^^

ORLANDO AHMAD said...

mamai ke? keh3

Wanie said...

hahaha..dulu bukan penah kena dah ke?
nasib kena badan kan..kalau mata?huwahuwahuwa

cik kumbang said...

ehe...cian dia..xpe wangi an..:D

http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/

ZouL said...

hahahaha..nasib baik tak sembur kena muka.kalau tau tak pepasal je..hahah

nurniyusoff said...

tak gelakkk .. tak gelakk

-adeh sakit perut tahan

ILA HonEyBuNNy said...

hahahhahha...

bersimpati dengan si anak...

komfom wangi kan..ehheheheh

i am S!L4H.. said...

si anak itu miz novexx. sekian. bole? haha

syrupmasin said...

wuahahaha..padan muke kau..eh hai anak yg baek :D

wan azie said...

x pe...bley gantikan perfume...heheheh

Fee Hafeezah ketuk keyboard said...

haha..oppps ! tergelak pulak..HAHA

sadis giler.. lain kali jgn eksaited sgt.. :D

Ema Razali said...

HAHAHA tulaa lain kali tengok dulu :D

taliff said...

Nak gelak jugak! hahaha

hawiz said...

hehe..spray tu msuh ketat anda yer..hihi..+_+

izfanora said...

hihi.. nasib wangi.. kalau x.. :P

ABU said...

hahaha tak pe la wangi sikit hahaha

Cik Bell said...

hahhhahahahhaha..nak gelak jugak..specialnyer perfume..hua3x

~SaL IjOu~ said...

xpe..janji wangi kan..hehe

apik pehe said...

nanti tengok btol2 dulu

Izzaty Ishak said...

Err zaty pun penah kena macam tu.
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

vampire's lovex said...

kau je la jadi pewangi kereta tu wehhh hahahaha...


sengal sungguhhhhh....cek la dulu,ni main sembur je hahaha

sergeant keroro said...

HAHAHA XD

Fyzal said...

tak gelak tak gelak.. serius tak gelak .. serius tak gelak.. hehehehehehe.

Ayie said...

mengong.. hahaha

amir aizat said...

wangi lattew,hehe

teha said...

hahaha ! komfem bau wangi.. kekeke ~

ika said...

hahaha~ tu la MN! ish2...

Sarah Mohd Saleh said...

kihkihkih *gelak sopan. xbek gelakkan org.kihkih*gelak sopan lagi.