Sunday, August 7, 2011

"Segmen Wanie: Doodle Raya Free"


Memandangkan mood raya semakin tinggi, tetiba rasa nak join segmen yang Wanie buat ni. Best, sebab dapat doodle free!!! Muahahahahah....


Kalau nak join senang je, klik banner kat atas tapi korang kena jadi follower blog Wanie dulu.

Syarat syarat nak join kata Wanie : 

* Buat entri tajuknya "Segmen Wanie : Doodle Raya Free"
* Letak banner comel tu dalam entri lepas tu linkkan ke blog Wanie
* Dalam entri tu kena ada :
   a) warna doodle ( max 3 kaler ) = so nak kaler purple, pink, hitam 
  b) nama : Miz Novexx 
  c) aksesori kat tangan??? emmm... nak letak baNgles boleh??? 
*Tinggalkan link entry yang dah siap dekat bahagian komen


Senang je kan??? heheh... thanx Wanie sebab buat segmen ni!!! :D



19 comments:

sifu im said...

ohh.ko pon join segmen ni er..

syrupmasin said...

yeah..kipas2 kak wanie tuh..good luck moge dpt ye :)

wanny wana said...

good luck.. macam best je.. *_*

Miz Novexx said...

sifu im : mestilah join, best dapat doodle free tuh!!!

syrupmasin : doa Pak tua mengiringi kejayaan :D

wanny wana : thanx (^__^)V

Far8 budak baik said...

niz novexxxx..dah dpt nnti
jgn lupe tag aku k..
hahahahahahahah...
gudluck..
aku rase mcm boleh je..
ekeke =)

ILA HonEyBuNNy said...

sama doodle kita...

ada pink purple jugak..ehhe

cantik kan pink purple..ngeh3..

H.J said...

nak try join ler..haha

muhamad hanif said...

kau tak reti pakai jam ke ?



wakakkakaakaka !!

dill said...

selamat menang!

dill.

laskar pelangi said...

pewit!!

good luck awek botak =.=

apik pehe said...

apik nk free jer

Aisyah Aina said...

takkan bangles je kot..letak la banyak2 sikit..hahaha

Wanie said...

miz! thanks join..hihi..lenguh jari nak menaip ni..kui3..

bangles tu gelang ye?haha..gile jakun xtau ni..

♥Aien Najwa♥ said...

GudLuck dear..=)

syrupmasin said...

wuahaha..ameen..semoge memperoleh kejayaan :D

ORLANDO AHMAD said...

mood raya? biar betik ngko ni...

shawn razaleigh said...

ni mcm best je? goodluck weh

nurniyusoff said...

heh .. comel aje

Henry Zackery said...

raya semakin hampir :)

IKLAN GANGSTER BUKAN KL GANGSTER