Tuesday, March 15, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN


BANNER BEN ASHAARI
Alloo bloggers... ni first time saya join segmen Abang Ben. Menarik betol segmen ni, ( sebab semangat chenta negeri saya tinggi.. hehe ) So saya pon join la, tak salah kann... kan?? Okeyh, kita ikuti temubual Abg Ben tentang saya.... kekekeke ;)


Abg Ben : ce citer latar belakang deme?
MN        : saya orang Ganung, lahir kat Ospital Kole Ganung 
( erkk... ape tuh ). Opss, nama saya Azwa tapi geng kacik panggil Wawa ( arghhhh... tak mau lagi nama tuh ). Se agi, saya anok sulung dari dua orang adik bradik


Abg Ben : ( adoii... banyak plak dier citer ) haa... profesion skang??
MN        : Student kat UKM Bangi, blogger Terengganu, pemilik Facebook Azwa Digiovanni 


Abg Ben : Blog feveret kamu ape?
MN        : owh... mestilaaa blog ni Blog Aku Bukan Blog Bapak Kau sebab klakar giler... hilang stress bila baca blog ni 


Abg Ben : Ape plok blog yang deme dop suke masuk?
MN        : owh.. soklang yang sangat mencabar, emmm setakat ni okey jer sume. Takdop yang menjadi mangsa kritikang saya lagi 
( saya dop lebong nih... )


Abg Ben : Yelaah2x... last skali ape plok impian deme terhadap blog deme nih?
MN        : wow!!! soklang yang saya tunggu. Saya nok blog saya sehat sejahtera sokmo, disukai ramai, dan satu lagi saya nok blog saya sentiasa dikunjungi orang.. ihihihihi


Tulaa soklan yang diinterbiu... So jom kawang kawang sume kita join segmen ni di blog Abg Ben. Yeehaaaa!!!

14 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

jalan2 petang singgah blog org ganu kite =)
terus folo..mesti mau support huhu

jom join kak pinky jom!

siti hidayah said...

salam. thanx visit my blog.

salam kenal. << blogger tranung same macang awok :)

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 segmen blogger ikut negeri;)

apisv2 ikut negeri johor

i am S!L4H.. said...

owhh org ganu kite.
erkkk ganu awk je. bkn sy. hee

solo molo said...

0rang k0lumpo datang menjengah...
dulu selalu di t'ganu...
sebab adik p0mpuan blaja kt uitm dungun...

Oreo said...

wow orang ganu

nadiemsharmz said...

salam..jln2 dari segmen incik BA n folo jugak...

jom jengok cni lak ;;;;

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

YAYA AZURA said...

singgah sini..akak pun org trg..salam kenal yer..jemput singgah blog..

mykhalis said...

jawab interviewpun dalam logaht ek..hehe

Tok Esah said...

hehek, org ganu!!!

nak suh baca entry ni!! penting!! ahhaks

KHAS: Buat Blogger Terengganu | Group Blogger Terengganu Untuk Anda!!!

Kei Seichi said...

salam perkenalan dari orang melaka...
datang dari belog abg ben...
jemput la singgah ye...=)

http://geekzster.blogspot.com/

pRiNCe said...

hye selamat berkenalan..
prince blogger kl..
newbiee lagi nie...
lau sudi lawatla blog proince ye..
:)

Norfa said...

salam kenalan

Lulu caldina said...

Wohoo..blogger dari Terengganu!! Ganu kite...Hi...ngee