Thursday, March 10, 2011

Jom Balik Kampung

Bape lama dah kamu sume tak balik kampung? ( erk... sape yang ada kampung je yer.. ) Cuba angkat tangan sume. Haaa!!!! ni mesti ramai yang dah lama tak balik kampung, maybe jauh kot atau duk hostel ke atau bla bla bla.. Kalo alasan tu takpelaa, tapi kalo saja saja taknak balik tu memang rugi la kamu yer. 


Hehe, actually saya pon dah lama tak balik kampung, adusss rindu giler umah! Memang susah nak balik sebab saya duduk hostel plus kat Selangor, jauh tu nak balik Ganung! So korang yang ada chance nak balik tu, balik balik laaa yer.. Jangan layan sangat keje tu, memang tak penah abess tapi kalo korang still study jauh jauh takpelaa tak balik pon. 
Dok ingat exam dah, ingat umah jer
Okeyh, sebenarnya saya tulis entri ni sebab saya sangat sangat nak balik. WAAAAA!!!! rindu giler kat umah, kat family. Korang yang study dekat ngan umah tu sangat la beruntung taw. Da dekat 2 bulan tak balik umah, rindunya macam nak meletup dada nih, hehe. Sampaikan saya terbawak dalam mimpi. Pastu setiap kali bangun tido mesti nak nanges.
Cikgu saya homesick, satu je ubatnye cikgu anta balik umah
Tapi......... ce teke??? hehe, semalam kan mak saya kol dan suh saya balik umah! Yahooooooo!!!! hepi giler saya sampai senyum terlompat lompat kembang ke telinga, haha. Rasa nak lompat lompat je atas katil sebab dapat balik, walaupon balik Kontan Kuantan bukan Ganung. Moralnya di sini, jomlaa kawang kawang teman teman sume kita balik kampung. Biar sekejap asal sempat, hehe.


# JONG BALIK KAWANG KAWANG!!! ; )
OK... jumpa lagi yer! dop sabo nak balik

10 comments:

Miss Dill said...

sok kite nak balik kampung :)


Miss Dill^^

Miz Novexx said...

waaa, bgos la Miss Dill ; )
jom2 kita balik!!!

Mr iz said...

he he nasib baik kampung aku dekat...he he he

Nonie said...

minggu lepas nonie da blik kg..hehehe

marina anakcikbob said...

aku pon da lama xbalik kampung.. uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........... :'(

mummycun said...

nanti singgah kelate...

i am S!L4H.. said...

bulan 4 bru balik. bkn dekat penang ke pahang nk balik selalu.
T__T

Miz Novexx said...

waaaa..... sdey kan xley balik,
xpe2... S!L4H, Miz paham

i am S!L4H.. said...

tme kasih memahami. ade yg sudi memahami.
*ngis terharu laju2*
hehehehe. bole?

IedaBardz said...

hai sudi2 ke blog akak http://blogfaridah.blogspot.com/