Wednesday, March 16, 2011

Untuk Perempuan Je... "Any Kind of Guy You Want"

Hello girls.....
Any kind... any kind.....any kind of guy u want,
u decide, change ur mind
I will be there...

Waaaa, bestnyer kalo ada guy yang cakap macam tuh.  Agaknye pengsan kot sebab terlalu excited haha... Tapi nak taw tak memang ada pon guys yang cakap macam ni, nak taw sape?? Meh saya perkenalkan. Jeng.... jeng....jeng....

BIG TIME RUSH!!!!!! korang penah dengar nama boy group ni?
Kalo remaja jenis satu kepala ngan saya yang minat channel Nickelodeon mesti kenal dorang kann.. ke tak layan? Alaaa... lepas baca entri ni korang kena tengok, sebab sangat best citer ni.

Okeyh, dorang la guys yang sanggup jadi 'any kind of guy u want'... Nak kenal tak, kiut sangat!!
nilah mereka aka BTR saya.... ;)
Kita kenal sorang sorang ek..

Kendall Schmidt
Kendall lahir 2 Nov 1990 pastu tinggi 1.83m and pegang watak Kendall Knight. Masih solo....
James Maslow
Nama penuh James David Maslow. Lahir 16 Jul 1990 dan pegang watak sebagai James. Saya tak suka sangat dia sebab watak dia bajet sangat. Suka sikat rambut and perasan ensem.
Carlos Pena
Yang ni paling klaka and nakal! Nama dia Carlos Pena, Jr. and dalam citer tuh nama Carlos. Dia sangat desperate nak awek tapi takde yang berkenan sebab dia suka pakai topi. Suara sangat best pastu lahir pada 15 Ogos 1989. Paling bestnye dia ada taik lalat kat bawah pipi, hehehe....
Logan Henderson
Okeyh.... yang ni saya punye!!!! Jangan amek taw. Hehee... nama penoh Logan Philip Henderson lahir pada 14 Sept 1989. Dalam citer tuh ada awek tapi real life... SAYA laaa, ( bapak perasan kaw... ). Tapi dia sangat kiuuuuuut...... dan paling genius dalam citer tuh. wink wink.....  n _ <
Pilih pilih.....
ke'gila'an mereka terserlah.... hihihihi
Any kind of guy u want girl!!!
Saya tinggalkan korang ngan video nih taw... tengok jangan tak tengok!!!!
video


15 comments:

mykhalis said...

irama lagu die mmg cam awal 90-an ek..hehe

Miz Novexx said...

hahaha.... mana ada ;)

fyy mokhtar said...

mang cam tuh kea irama dia?? hehehe

Miz Novexx said...

yupp... memang camtuh, nape fyy??

atiEy_[azHa] said...

okey , dari yang 4 tu saya pilih yang last . hehee . cutee

Pacek ABU sifir said...

dari sume2 tuh... hmmm tade pilihan cz dah ade hihihi

Miz Novexx said...

atiey : yang last Miz punye.... waaaaa :(
Pacek : memang la sebab kamu tu lelaki

cik teynteyn said...

kite taktau pon psl semua ni..
kesian kan ?

Cik Yana said...

Alaa~ semua mude2 dari cik Yana. Tak best la camni. Terasa tua pulak. Hahhaa~

Entry terkini: Serius Letak Jawatan Camni :P

Miz Novexx said...

la ye ek?? takpe cik yana, usia bukan penghalang... hehe ;)

Pacek ABU sifir said...

neh bini pacek lolz..hikhik..1 blog tp 2 orang blogger

Miz Novexx said...

hehe.... bgos sama sama berblog!!!

Henry Zackery said...

aik, apesal ada gambar saya dalam entry nie?? hehe :P

Artis Kembar

Miz Novexx said...

OWH.... ye ek? yang mana satu.... hehe

Pacek ABU sifir said...

aahh..hehe memang bagos jom check out neh
conteng2 malaysia