Wednesday, March 30, 2011

Encik, Kenapa Awak Hensem Sangat?

Encik, tumpang tanya boleh? Kenapa Encik hensem sangat? Kenapa rambut kaler camtu? Kenapa bukan hitam macam saya? Kenapa kulit putih melepak? Kenapa encik comel sangat? Tolonglaa jawab.. 


Kalo nak tujukan Entri ni untuk orang pempuan je boleh tak? Heheh, saja je nak nunjuk pakwe baru ( gagagagaga ). So, siapakah gerangan Encik Hensem tu? Saya taknak serba salah nak tunjuk kat korang, ( pempuan je ) sebab takot korang berkenan. Adess, nak tunjuk ke tak ek... Emmm, tengok jelaa. Tengok jer, TAPI takleh terminat or berkenan atau suka atau sewaktu dengannya! Ni amaran keras taw... heheh
tadi kitorang pegi kuar kat SoHo, London
Alamak, galop betol gambo tuh. Hahaha, actually saya tak tau nak post ape so saya citer je la pasal Prince Charming saya, ( perasan ). Nama dia yang hensem lagi kiut nih Charlie Simpson. Saya baru jer kenal dia kat Youtube dalam seminggu kot? Betol x Charlie?? Dia dulu membe band Busted, kalo korang wujud pada tahun 2000an tu kenal kot. Kalo tak kenal maka kita serupa!! Sebab saya pon baru kenal dia and band Busted tu. Rupanya band English, bukan US.

Nak tayang gambo dia boleh tak?? heheh...
Busted

 

mahal tu rambut dia

rambut dia yang saya suka... ;)


Ini sume gambo zaman muda dia, sekarang......
I
I
I
V
masih hot lagi... heheh, tapi ada jambang pulak




19 comments:

i am S!L4H.. said...

style la rmbut die. mahal tu agk2 bape erh? hikhik

NAS :) said...

hensemmm wooo! nak pinjam sehari bolehh? hehe

Miz Novexx said...

S!L4H : emmm, nnti Miz tanya dier bape mahalnye,
NAS : tak boley, tu Miz punyer... ;) heheh

mykhalis said...

amboiii..taste mat salleh rupenye..hehehe

hottest entry di blog khalis :
Dunia coklat paling lazat

Diskusi lucu antara Bill Gates dan Steve Jobs

apik pehe said...

haha..hensem ker?lidi apik lg ensem..kn lidi kan..hehe(lidi angguk2)

Miz Novexx said...

Khalis : heheh, sekali skala ;)
Apik...mestilaa dia lagi ensem, lidi apik tuh dahlaa sekeping mana ensem...hahah

saya_arief said...

masih xkenal...hohoho.

Pirate said...

ermmmm hensem juga yer. awwwww

Miz Novexx said...

saya_arief : apa susah, google jer.. heheh
Pirate : ohhh, time kasehhh... terharuuuu ;)

dott said...

hensem !
datang singgah ;]
is following you :]
dottsaja.blogspot.com

Shamsuddin Amin said...

wah tylo la pakwe hang...^^

i am S!L4H.. said...

okeyhh. agak2 dapat sebijik moto x hrge rmbut die? hehe

Raji berkata said...

dh lama dh tak dgr lagu busted owh
dorg pun mcm dh lama diam jer
dlu suke gle lagu der
nak2 thunderbirds xD

Miz Novexx said...

Shamsuddin Amin : wahh, tenks dia memang suka bergaya, eheheh
S!L4H : harga rambut dia boleh beli 2 lamborghini, agagagaga ;)
Raji : akhirnya ada jugak peminat band nih, dorang dah split laa sbab tu dah takde song baru

i am S!L4H.. said...

haha. fuhhh yoooo bapak mahal....

Teyaazman said...

comel la awak ni :) hihih

nadiemsharmz said...

hensem nye beliau....sy dh jatuh cinta...hehehhe

siti hidayah said...

hensem tu! pinjam. heeh

wiy said...

numpang baca n lihat lihat blog sobat, sekalian ngundang juga untuk mampir ke blog kami... give me follow.