Tuesday, April 12, 2011

3M

OK.... diumumkan malam ni adalah Malam MizNovexx Marah ( 3M ). Grrrrr, menyirap betol . Kalo umah dekat dah lama Miz balik! Geram betol, sume orang ada tahap kesabaran jugak. Kalo selalu jadik, sape tak marah, eiiiii..... Nak tahu sebab ape???? Ni haaa
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Tangki air yang wujud tapi takde air sampai Miz kena tunggu berejam jam nak mandi....

Budak blok yang mandi macam puteri bersiram... Eiiiiii, pantang betol! Nak mandi lama lama time orang takde takpe la, ni orang tengah beratur panjang time tu jugak nak bersyampu, basuh baju bla bla bla.....

Beli maggi goreng tapi takde ayam pon dalam tuh, penuh ngan tulang jer!!!!

Line intenet yang sengal, then Miz takleh tanya soklan kat En Wikipedia....

Selesai....... Sekian terima kasih, (-_-)

25 comments:

i am S!L4H.. said...

alahai kesiannye miz. x de air ke? haishhh simbah je sape yg time tu la nk basuh segala.
~erkkk simbah kang membazir plak.
agagaga

Miz Novexx said...

yer.... ikutkan hati memang nak simbah jerr, tapi dia tu budak senior... karang x pasal2 kena buang kolej, huhhu

cunndaa said...

olooo....kesiannye..sabau ye sayang...

Miz Novexx said...

tenks akak!!! akak, UO slalu ada masalah air, geramm betol ;(

Miss Dill said...

sabo awak..dugaan dok asrama~

Miss Dill^^

cik pooh said...

masalh air mang sgtt menguji kesabaran...
geram glerr...gggrrrr....

cunndaa said...

tu la, akak selalu dengar kak...zaaba pun mcm tu..hehheee

i am S!L4H.. said...

owh yeke. heee. x yh x yh. ngeee

apik pehe said...

sabo jer la miz..orang gitu pon ader jer dikalangan housemate apik ni..huhu..

SyAE SyEa said...

saba la an..bese la tu adt idop bermi2..
-,-''
stay cool eh :)

Ihsan Arifin said...

haha chill :)

Mr iz said...

he he he...sabau je la cik miz... biasalah nak masuk tengah bulan...he he he he...la la la la .. he he he he

aiman rashidd said...

HUHUHU tak apa tak apa :)

enjoy enjoy ye :) LALALALALA

heee ok ok . have a nice day !

aiman rashidd said...

YEAYYYYYY done follow kamu ! yeayyyy .

no 500 ////// . heeeee ok wish you : keep on writing ok !

Azroy Kassim said...

sabar!! sabar!! nnti cepat kedut!! haha

shereena said...

sabar dear!hahaha

Jierah said...

wah. sabo jelah ye. hoho.

Miss Shikio said...

sabo jew lawh... hehe ^_^

dyana nana said...

Sabo jea larh.. dugaan dugaan.. (:

miss.Addin said...

sabar k :) chill

kiz said...

semuaitu dugaan...

hantu GiGi said...

kah3!!sian2!!! tak yah la mndi! hik3

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.jalan2 singgah sini..nice blog :)
jom tengok sakura dekat blog saya^^
http://frommetoyou85.blogspot.com/

Henry Zackery said...

diorang mandi lame ek ? masukkan tikus dalam tu. kompem diorang lari..hehe :)

Kenapa Mereka Bersalah ?

Abang Stalker said...

haha..mst x mdi selalu ni..
1.air xde./kurg air jd kne jimat.
2.mls nk beratur pnjg,x ckup masa nk p cls lg.
3.kdg2 air trus xde..mmg sah sume x mdi. :P

jgn le mrh2 k. :) lenkli tampal notis dpn stiap pintu toilet."limit menggunakan toilet@shower 10mnt stiap sorg".alasan sbb air brkurg.