Tuesday, April 5, 2011

Maaf Sesangaaaat.....

Maaf semua!!!! I'm really really sorii. Mesti korang terasa kan sebab korang dah foloe Miz, tapi Miz tak jugak foloe korang balik. Ataupun, korang datang blogwalking kat blog neh, tapi Miz tak pon balas jejak korang. Komen pon tak dibalas. Maaf sekali lagik.

FYI, seriously Miz tak sempat nak berblogging, sebab sangat busy for my final exam. Huhh... bayangkan tiga subjek major berturut turut, dahlaa examnya minggu depan. Boleh jadik hipertension pikirkan hal exam neh, tapi Miz taklaa (mintak mintak dijauhkan.. ) Cuma orang yang stress je boleh dapat darah tinggi neh, nasib baek Miz ok jer..heheh
Saya tak selekeh macam katun neh, heheh

Di kesempatan ni, Miz nak ucapkan terima kaseh kat korang sume yang sentiasa memberi support, komen, memfoloe dan berblogwalking ke sini. Miz sangat sangaaaat menghargai jasa baik korang sume. Dun worry ek, nanti bile exam dah abess Miz akan pegi ke blog korang nak 'ehem ehem' kat shoutbox korang and kalo sempat mengkomen skali. So, harap korang tak jemu singgah ke blog ni walaupon dah seminggu tak hapdet entri... Kalo blog ni berdebu, tolong tolonglaa sapu sket and kalo rajin boleh mopkan skali... ( errr errr )

ehem ehem, Miz datang menjerit di sini ;)

Sekali lagi, maaf sesangat. Oppssss.... lupa nak bagitaw, exam ni last for me as First Year student. Lepas neh, jadik budak second year la pulak. Boleh la jadik senior, tak kena paksa join aktiviti kolej yang macam 'tuut' dan tak payah dengar cakap orang lagik. Boleh wat hal sendiri jer.

Lastly, wish me luck for my final exam ek, and pray for my success. ( Takot nak masuk Tahun 2... ) BTW, pada sape sape yang bakal exam or tengah exam tu Miz wish gud luck jugak, do ur best!!! Papai sume......
Tenks sudi baca <3<3<3


Spesel from :

19 comments:

Miss Dill said...

yay! die dah jadi tua! ops..senior~

Miss Dill^^

kpah k-poh said...

tumpukan pada pelajaran..jgn ambik mudah...semuanya demi masa depan...yaaa..dik..

Ai-Sis said...

hehehehe.good luck ye kakak :D

apik pehe said...

xper2..apik paham jiwa student..hehe

mykhalis said...

haha..nnt kene la qadha datang ziarah n folo semula..kan kan?

Tips supaya blog sentiasa diingati

Kenangan lahir 80-an

Ada apa dengan dara

khalis datang ziarah di sini

dwaty said...

wish u gud luck k... jgnla stress...

saya_arief said...

merajuk la sebab xterjah blog kami.
hahaha..
guwau sahaja..
good luck ye.

miss mush said...

mush pon bz.bz nak.emmm.nak.emmm.nak on9!haha.gudlak exam miz! :)

Miz Novexx said...

MISS DILL - Sem depan baru boleh jadik senior, heheh


KAK KPAH K-POH : time kaseh atas pesanan tuh, :)
terharunyer....

Miz Novexx said...

AI-SIS : tenks taw, doakan akak ;)


APIK : apik bila exam???

Miz Novexx said...

KHALIS : tenks sebab linkkan tips tuh,okeyh nanti abess exam boleh la qada bw blog kawang2 sume.. :D



DWATY : tenks dear, ok2 no stress ;)

Miz Novexx said...

SAYA_ARIEF : nanti Miz pegi la blog kamoo, jangan ngajuk ye...



MISS MUSH : on9 tu ponn dikira bz jugak, sama la kita... hahah, btw tenks lot dear!! <3

Mr iz said...

good luck ye... he he he he.....moga selamat segalanye...rilek... keep cool walaupun panas terik..he he he

apik pehe said...

exam?17 aribulan 4..2 minggu lagi

Miz Novexx said...

Mr iz : tenkiu tenkiu.... memang panas terik nih, hahah

Miz Novexx said...

Apik!!!! best giler, lambat lagi tu exam.... tapi nanti bila apik nak exam Miz dah boleh packing barang balik kampung, yeepiiii...

Henry Zackery said...

kartun edit sendiri ye ?? smart n kreatif :)

Cepat Beli Sebelum habis !!

IFA Athirah said...

it's ok :) http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

i am S!L4H.. said...

sy dtg bwk mop ni miz. sekali ajax. kagum x? haha

sy stat exam 21. gud luck~~~~