Saturday, April 23, 2011

JAGA JAGA!!! SINDROM INI BERJANGKIT (-,~)v

Harap Maaf!!!
Tuan blog sedang menghadapi sejenis sindrom iaitu sindrom malas hapdet blog. Diharap anda berjaga jaga kerana sindrom ini mungkin berjangkit sekiranya anda seorang yang malas.....

Miz tengah memaksa merajinkan diri untuk habiskan buku TITAS sebab last paper subjek TITAS. So tak sempat nak hapdet blog. Kentut betol, sengaja je buat subjek ni as last paper. Orang tengah mood nak balik kena tangguh jap mood tu sebab kena baca buku. Dahlaa tak packing lagi..... Grrrrrrr!!!!

Plus, Miz kena habiskan baca buku tu A.S.A.P sebab Ahad ni ada plan. Ngeheheh, sapa nak ikut??? Sila angkat kaki!

Kitorang nak pegi kat SINI
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Miz nak usha buku buku kat sana.Kot kot boleh dapat half price, muahahahahaha!!! Lagipon Miz memang addicted ngan buku buku Sophie Kinsella, penah dengar kan?? Yang citer pasal Confession of a Shopaholic. Sangat best dan sedap!

Sapa yang berminat boleh la pegi yer. KLIBF '11 ni stat dari 22 April sampai la 1 Mei. So kalo ada sape sape yang  nak pegi.... Kita jumpa di sana yep!! 
MySpace

13 comments:

aisya said...

nk g dlm 30hb-1mei.. sbab dgr novel baru ramlee awg murshid djual time2 tu.. =)

alongxp said...

mmm...ade mase lagi nih...insyaAllah...

ain hamiza said...

jom2 beli buku!! huhuhu

apik pehe said...

laaaa..mai la amik apik..apik nk g jugak

Miz Novexx said...

Aisya : ooo... minat buku beliau ek? Paling best buku Bagaikan Ratu, heheh

Apik, kalo nak pegi Apik kena angkat kaki dulu... ;)

Henry Zackery said...

sy mempunyai sindrom tersebut T__T huhu

Wanita Oh Wanita

aisya said...

yg baru ni nanti sambung novel tu la.. hehe.. novel yg last.. xsabar nk bace..

Cikbelog said...

haha saya selalu ada penyakit malas hupdate belog ..weee~~

apik pehe said...

dah angkat kaki da ni miz

mykhalis said...

khalis masih mampu bertahan nie..hehe

Shamsuddin Amin said...

lebih baik segera angkat kaki...
teringat lagu ramlah ram... hoho

tringat nk g pesta buku tu..
tapi jauh la... huhu

Far8 budak baik said...

baru nk abis examm kh..
ahaha..org dah lame..
jgn jeles haha=)

Abang Stalker said...

eh masa ni abg prg la.nmpk abg x? :)ala..nk hensem2 ala aaron aziz tu. :P *perasan*haha