Tuesday, April 26, 2011

Cikgu Wen Tag Miz Novexx

Baru jer abes exam semalam, tetiba dapat esainmen pulak. Ni sume Cikgu Wen yang bagi. Disebabkan Miz ni student yang rajin ( uhuk uhuk... ) so Miz pon buatla esainmen ni secepat mungkin. Budak rajin laa katakan <----- sila muntah di tempat lain... Nilaa esainmen yang Miz kena buat,

Adakah anda rasa HOT?

Mestilaa sebab suka makan makanan pedas, lagi lagi sambal belacan... pergh!!! HOT giler

Upload wallpaper lappy/pc

semat tak?? wink wink

Cerita pasal gambar kat wall tu

Gambar ni pasal seorang awek gadis yang tengah meronda ronda dalam hutan sambil berlagak seperti Cinderella, agaknya nak cari ketenangan. Mesti stress tu....

Bila kali terakhir anda makan ayam

Semalam, sebab tetiba je ayam tu nampak menggiurkan

Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?

Packing barang, esok kan nak balik.... Yeeepiii!!!

Selain nama sendiri, anda dipanggil apa?

Miz Novexx, Wawa, Kakak, Kak long

Tag 8 orang rakan blogger

tambah sorang lagi..... Sweetstalker

Siapakah no 1 yang anda tag?

Aisya sebab beliau ni suka menulis entri..... ngeheheheh

Katakan sesuatu tentang no 5 yang anda tag

Ohh, apik pehe... Apik student UMP, dah 5 tahun kat sana tapi masih lagi tak kenal bilik lecturer. Kenal dalam blog, blogger yang kelakar dan boleh tahan jiwang jugak ( dengan ehem ehem dia jer... )

Orang ke 3 yang ditag sedang berhubungan dengan siapa?

Tak tahu..... waaaaa!!!! (T_T)

Bagaimana dengan no 4?

Blog Mr Iz sangat best, macam macam info ada. Pasal cara lipat kain pon ada, usha la blog ni sebab banyak info!

Pesanan buat no 6

Blog blog juga, jangan lupa exam yer!! Gud luck

Kata kata cinta buat no 2

Fuhhh, nasib baik pempuan. Emmm, I lab U.... U labi air, ehhh ehhh silap U lab I

Berikan 5 perkara yang anda tahu tentang orang yang ditag di no 1

Ohh, first Aisya seorang yang peramah. Second, dah berpunya. Third, Aisya student UKM ( ngeee sama ) tapi dia senior Miz. Fourth, Aisya amek course Genetic and lastly nama ehem ehem dia is Barney. Errr... err... rasanya laaa (-,-)

Persamaan lembu dan kambing

Apedaaa soalan! Emmm, dua dua boleh makan dan sedap dimasak rendang. Selalu jumpa time kenduri kendara. Haah! Lagi satu, dua dua ni haiwan.... wink wink

Perasaan ketika jawab tag ni

Of cos rasa nak sekeh je kepala si Wen ni sebab tag Miz. Bhahahah....

Adakah anda tahu Rizman tu sengal?

Entah, no comment

Gay or Less

Grrrrrrr.... sapa berani tanya soklan camni. Mestila normal yer :P

Panjang punye soklan. Anyway, sapa yang ditag sorii yer.... ngehehehe

11 comments:

sweet stalker said...

wahh..suka benar ye kena tag. huuu

Miz Novexx said...

Cikgu Wen yang suruh, ngeheheh

aisya said...

tibe2 rase malu pulak ade org puji.. haha!

apik pehe said...

haha..miz..apik xleh tunjuk la wallpaper desktop apik..berterabur penuh dengan file..hehe..
xper2..nanti apik ader mase..apik try wat ek..

oooo..cakap apik jiwang yer..hahaha

Novelgurl said...

mknn pedas terbaekkk !! ;D

Miss Dill said...

mesti jenuh siapkan tag ni kan. haha!

Miss Dill^^

Nonie said...

bab packing brng tu..buat i jels ok.hehehe

InGkLate said...

1st time singgah sini tuan tanah.. =]
soalan last xleh blah..kekeke..

Mr iz said...

wajib kena jawab ke cik...he he he... kalau sunat je tak leh ke....he he he... saya tak pandai nak tag ni...he he he.... buah cempadeak diluar pagar ni...he he he

Cik Cammy Lia said...

alaa mizz xleh nk amik pic wall tu..hp x canggih..cmne nak wt tag ni huhu

Abang Stalker said...

abg pun ada bt psl ni.tny soklan ntah apa2.hahaha..apa persamaan lembu dgn kambing.cm bodo.. :P