Friday, June 24, 2011

Maaf, Terkurang Ajar

Semalam, ada sorang budak ni ( kawan kat FB walaupun tak kenal, kiranya kawan jelaa ) dia pm kat FB chat " tlg like pic ni boleh, lepas tu like yang ni pulak ". Grrrr, cuba bayangkan masa tu korang tengah syok chatting dengan kawan lama ke pakwe makwe ke, takpun tengah main MafiaWars ke tetiba ada orang ganggu. Marah tak???
                                                                                                    
Masa tu Miz tengah syok layan game, terlupa nak offline dan dan je minah tu pm. Ingat nak bertegur sapa rupanya nak suruh LIKE gambar dia. Hello ingat Hotfm LIKE LIKE LIKE ke, kalo yang tu nak LIKE takpelaa dapat hadiah ni kalo LIKE gamba kau buang karen je.

Dengan selambanya Miz pon bagi link INI kat minah tu. Selang beberapa minit tuh, dia reply "sory kacau". Miz pun nak bukak balik dia punya wall kan nak cakap takpe... skali
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
dah UNFRIEND????
Dia dah unfriend. Tetiba rasa bersalah, adoii macam mana ni??? Kalau la boleh, Miz nak cakap sangat sangat kat dia " Awak saya mintak maaf sebab terkurang ajar.... huhu " 

Menyesal tak sudah~~~  (>_<)

25 comments:

Abang Stalker said...

lain kli minx bayaran.1 like=rm2

Izzaty Ishak said...

HAHAHAHA. Link si paih punya, terbaik la.

Raji and Yeen said...

hahaha sian2 ;P
dia join contest yg kne like2 tu eh?

hana nabihah said...

huuuu cian dia jap ! tapi tu ar..rase gangguan jap kalau gah khusyuk main game ade org kacau :D

muhamad hanif said...

Allaa,,

orang mntak tolong kan ;)

masyiu said...

weh..bih tu..aqu swuh ko follow aqu..ko marah ker??? hik3~~

Miz Novexx said...

Abang Stalker : idea yang bernas ;)

Izzaty : ha'ah paih tapit punye link sentap je kan... ngeheheheh

Raji and Yeen : agaknya ye la kot :D

Hana : setuju! geram giler kalo dia kacau time kita tengah nak menang main game...

hana nabihah said...

heheh tapi kan kejam ker ? kalau dia suh..kite cakap..oke..baek ! dah vote..padehalllll tak pon haha :D

Miz Novexx said...

anip : nak cakap sorii tapi dah unfriend :(

masyiu : kau suh foloe bukan like gambar... hahah

hana : tak kejam kot, okeh lepas ni nak buat macam tulaa (^_^)V

ika said...

tak yah like kalau bukan kawan kte k...plish la org cmtu! =..="

Benrauf said...

Emo bebeno fren hang. Sindir sikit je pon. Takyah la take it to the heart. huhu.

Tapi kan kalau aku yang kena 2-3 kli trus aku sendiri yg unfriend. haha.

apik pehe said...

apik pon ader je orang suh like..tapi ikot mood la..hehehe..

Nonie said...

hehehe...siap remove friends lg tu ^_^

dill said...

ui. terasa sungguh tu. abaikan. okay

dill.

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


ada jugak yg terasa hati sampai mcm tu..huhuhu..

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

Abang Stalker said...

Jujur itu lebih baik. "Sory,den x dapek nk nolong,tgh main game ni jgn kacau".

senyumSOYA said...

heheh..sabor jela..(^^!

fairuz said...

hoho ramai kot yang buat macam ni. dah terkena byk kali. haha

cunndaa said...

cunndaa pun kurang gemar ngn org paksa2 like nih...adehhhh

Yeb-Nada said...

layan mafiawars tuu... 1 je gua nk ckp: lu stylo!

Gua Tertidur said...

hahahaha..gua pecah perut!

misz sheyla said...

x salah asenye kalo dorang join contest yg kena like2 ni... misz x kisah pun kalo orang mintak tolong like... tapi kite kena faham gak la ... kekdang org ase annoying lak bile asyik pakse kite like je...huhu...

Faiz Tapit said...

hahah. bagus2. kasi je link tu lg kalau ada orang mintak.

rara aziz said...

haha. hambikk kaww..kan dah dpt link LIKE jugakk :D

M Firdaus Mohd said...

hmm..setimpal kot. next time jangan buat lagi ya. cuba bayangkan anda kat tempat dia.. hmm. :)