Saturday, June 25, 2011

Monte Carlo

Kalau nak berjiwa muda, korang patut tengok cerita ni. " Monte Carlo " bukan tempat tapi movie terbaru yang dicopypaste dari novel Headhunters karya Jules Bass. Mungkin baca novel lagi best kot dari tengok movie. Apa yang buat Miz teruja nak tengok sebab ada Leighton Meester dalam movie ni. Eksaited yu!!! 
comel....
Cerita sikit pasal movie ni : Grace ( Selena Gomez ), kakak tiri dia Meg ( Leighton Meester ) dan Emma ( Katie Cassidy ) berangan nak pergi Paris malangnya diorang terperangkap di Monte Carlo sebab paparazzi tersalah anggap yang Grace tu adalah pewaris takhta British, Cordelia Winthrop yang dikenali sebagai seorang yang annoying atau senang cakap spoiled heiress.


Masa kat monte Carlo macam macam yang diorang lalui samaada kenangan manis ( cinta... ) dan pahit ( bila dapat tahu siapa Grace yang sebenar ). Comel giler movie ni bak kata Eira Syazira " sooooo sweet ". Selanjutnya, boleh tengok sendiri kat pawagam pada 1 Julai ni.

Psssst.... Lagi satu buat Miz eksaited nak tengok sebab theme song movie ni~~~


27 comments:

Abang Stalker said...

wah..cm best.x ske g panggung,nk pnjm novel bole? :D

Miz Novexx said...

taknak pinjam dengan uncle 4shared ke??

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock said...

sdp2 .

Bella Bell said...

macam best je.. ni rasa nak tengok.. heheh!!~

Benrauf said...

Berjiwa gedik ah. haha.

Miz Novexx said...

normal ar citer mat saleh gedik2 ni...

apik pehe said...

miz nk g tengok kat mane?tak ajak apik pon kan

masyiu said...

mcm best..!!!..tp kat perlis xder panggung r...huhu~~

muhamad hanif said...

panggung ke ?

Raji and Yeen said...

eh msuk pnggung kew?? cam best jer..!!! excited nyer..hikhikhik

hana nabihah said...

eh macam best ! arghh tapi tahun bile nak g tgk tu ek ?

Miz Novexx said...

ApikPehe : gi tengok KB Mall jelaa~~

movie ni kat panggung je laa, kalau rajin boleh download hehe...

cik hana nabihah : 1 Julai dua ribu sebelas ye.... hihi (^_-)

Awan said...

selena gomez tu...msti best..:p

hana nabihah said...

HAHA TUNGGU MEMBER DOWNLOAD JE LAH :P

Abang Stalker said...

xnk.nk pnjm azwaliza azman jgk. :) bole le..

Nonie said...

jgn lupa ajk nonie jgk tau..kalu x,siap die!! ^_^

Wanie said...

eh tak kuar lagi panggung?

Gua Tertidur said...

gua lentok same lagu diee..grrrr

Raji and Yeen said...

camner eh nk download =.= , ak x reti larh miz

Abang Stalker said...

eleh..haha.'budak blur' la sgttt..hahaha

Miz Novexx said...

Nonie : boleh2 tapi nonie blanja taw, ;)

Wanie : 1 julai ni yunk

Gua Tertidur : tu bukan lullaby laa... grrrrr

Raji and Yeen : donlod kat uTorrent, try laaa ;)

Abg Stalker : shadap :P

apik pehe said...

uhhhh..ader lak suh apik tengok kbmall..mane ader wayang..nk kena pok?hehehe..

khairul akmal azman said...

selena janda gua pun berlakon..hehe

khairul akmal azman said...

jum2 tgk story same2

Miz Novexx said...

cepat booking tarikh ngan tempat... :P

cikida said...

wahh,,tertarik menarik !!=p

cikida said...

wahhh...