Sunday, June 19, 2011

My First Doodle

Hooray!!! Selepas beberapa lama kempunan nak buat doodle akhirnya dapat jugak. Walaupun tak comel tapi rasa sangat hepi sebab dapat hasilkan 'my first doodle'. Doodle tu dibuat masa tengah ribut semalam. Miz takut nak tido lepas tu godek godek la lappy then tetiba keluar idea nak buat doodle. Layan punya layan siaplaaa...


 
Itu je untuk malam ni... hehehe

P/s... syukur sangat sangat malam ni dah tak hujan ribut macam semalam, btw tak tahu nak panggil doodle tu Wawa ke Miz Novexx...(=_=)

22 comments:

dill said...

comelnye doodle!

sangat suke!

dill.

cucu umie said...

cantil lol doodle itu..haishh knape ayie xpandai nak buat nie..hehe

tikin said...

comel !! :)
hihi..nape la tikin xpndai nk buat doodle..hukhuk..

Abang Stalker said...

alololo..speechless tgk dodol dia. :) comel cm tuan nya. ;) pgil dodol ni Azwa.sgt cantik.. ^^

Khuzrin Kamarudin said...

Dodle ke dodol? hohohooo...

YanaMIB said...

comel je..muka inesen lg..hihi..kita pn xreti nk lukis doodle =.=

masyiu said...
This comment has been removed by the author.
apik pehe said...

hehe..panggil jer mek wawa

Isteri Encek Bard said...

comelnyer....

Abang Stalker said...

haha..dodol ke doodle's,sama je..lalalala

Raji and Yeen said...

woahhh Doodle yg lahir lps ribut ;D
comel jer mata der

Raji and Yeen said...

btw pnggil dia Raji je, inshaAllah dia jadi Rajin lps ni hahaha

Nonie said...

nonie peminat n pengumpul doodle.
nonie ade cupido n cupipi ^_^

cunndaa said...

wahhh...cutenye... ^^

Bella Bell said...

ok.. doodle tu cute. saya jeles.. heheh~~~

Benrauf said...

cutenya doodle. macam power puff gegel. hehe

Miz Novexx said...

thanx pada semua yer... btw abg stalker ngan khuzrin ini adalah doodle bukan dodol,hahah

Apik Pehe, sokmo panggil ore mek suko hati jah... grrrr, xpe mek wawa pn cumel, bhahahah

Raji and Yeen, betulkah letak nama Raji akan jadi rajin???? curious...

ShafiqHashim said...

Kreatif..
Lme x bt doodle tu..hihi

apik pehe said...

hahaha..biar laa..apik suko panggil budak ppuan dengan panggilan "mek"

Far8 budak baik said...

waaa lwa gile..
pandai lah kau buat...
semua nak doodle je skrg..
..cun lahhh..

p/s padahal nk amik hati je..hahaha

ain najwa said...

nice!its so cute:D

Abang Stalker said...

sy plh D utk dodol. :)