Tuesday, June 14, 2011

Selamat Tinggal

Hari ni secara rasminya Miz boleh ucapkan selamat tinggal kat 
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Sebabnya Miz dah berjaya buang semua barang barang yang ada kaitan dengan SPM macam exam paper, buku nota, buku latihan, soalan trial kira dah abess lupus laa tu kecuali buku teks ngan reference. Kalau ikutkan hati memang nak buang tapi macam tak baik jer lagipun tu kan ilmu. So simpan jelaa buat koleksi kat umah, sebab adik dapat buku pinjaman plus silibus yang tak sama. Miz punye zon selatan dia pulak zon barat.

Barang barang ni semua dah dekat 2 tahun simpan, masa tu sayang nak buang. Masa tengah syok membuang barang, Miz terjumpa sampul surat. Cuba teka apa kat dalam. Kad raya from ..... hehehehe. Wah, tu kisah lama tapi takpelaa orang tu ikhlas bagi so Miz ambik dan simpan kat tempat yang sesuai. Dop buleh tunjuk yer.... (^_^) 

P/s.... barang time SPM dah abess, barang barang zaman matrik bila pulak yer???

20 comments:

tikin said...

huhu..uplOad la gmbar kad raye tu..nk tengok..hehehehehhe :P

Bro Ery said...

Jangan buang sangat.. Kadang-kadang boleh jadi rujukan tu. Eh, kalau simpan elok-elok mana tahu satu hari nanti zaman cucu cicit boleh update dalam blog. Gila klasik~ Hehe.

Putri Malu @ ima salsuzaima said...

haha..setuju ngan bro ery..hehe

muhamad hanif said...

hahahah..

yela budak dah mdeka kan..

wakakakaka..

Raji and Yeen said...

eh kau dh abis spm eh?
woahhh bestnyer lol

Ihsan Arifin said...

haha simpan la buad kenangan di hari tua ;D

hana nabihah said...

eh yang kenangan dari ehem2 ya ?

Abang Stalker said...

kad raya dr abg.. :$ malu betul.tp xpe la..kasi je tnjuk kt depa suma MN.abg x kesah aihh..malu ckit ja. ^_^

Bella Bell said...

SPM... hahaha... sear tak sedar dah 5 tahun saya tinggal kan zaman persekolahan :D

Ujang9897 said...

maksudnya dah tua tau..igt2 sikit..hee =)

apik pehe said...

hahaha..jangan buang ilmu tau..bagi jer kt orang lain..hehehe

Nonie said...

nonie xbuang sema ..simpn sampi nw..ade nostalgia :)

cucu umie said...

kenapa perlu buang..sedekah shjelah dekat saper2 ker?/ huhuh

Ai-Sis said...

errrrrrr.esok tak boleh?hahahahaha :p

Miz Novexx said...

kawan kawanku.... yang dibuang tu bukan buku la tapi exam paper yang lama ngan nota nota yang mengarut, hehehe kalo simpan takde orang nak so terpaksa la buang (^_^)V

muz said...

nape tak jual? hehe...

KertasWarnaMerah said...

kalau sy..jual ja lah..hehe..boleh beli topup. haha.cantek la belog nih...

”cepat datang ke blog saya pulak!!!”

Botak said...

buang camtu je., rugi²

Atikah Ket said...

sila follow sye..hehe :) syg..i da follow u...follow me back k?

YanaMIB said...

mula2 mmg syg nk buang..lama2 rasa semak rmh kn..haha..slmt membuang dgn jayanya! ^_^