Wednesday, June 15, 2011

Sebab tu Perempuan Suka Baca Novel

Wah, rupanya drama Nora Elena dah nak abess ( legaaa....  tak tengok sebab tak minat ). Okey, bukan tak minat tapi sebab Miz dah tau jalan cerita dari novel. Kan cerita ni di ambek dari novel tapi dah lupa apa tajuk novel tu.
ada rupa Sam Bunkface x, ngehehe
Minggu lepas ramai bloggers yang eksaited cerita pasal drama ni. Dan entri yang paling feeling skali adalah dari "adik" Ujang9897. Kebanyakan cerita kalau based on novel konpem potong jari akan best contoh Harry Potter, Legenda budak setan ngan Ombak Rindu ( belum ada kat panggung ). Nak tau sebab apa, sebab dalam novel jalan ceritanya sangat menarik, takde part yang karut mengarut berlarut macam cerita endon plus hero yang sangat romantik!!
( Macam Seth Tan ).

Sebab tulah orang perempuan suka sangat baca novel. Kalau korang rasa tak puas tengok cerita Nora aka Elena tu, baik korang baca novel...

Psssst, banyak banyak novel, novel NI paling best

16 comments:

cucu umie said...

novel2 indonesia yg diterbitkan menjadi filem pon best juga..mcm letika cinta bertasbidh..

Nonie said...

betul2..nonie pun suke sgt novel..hehe.
dpt rsa feeling tu ^_^

cik pulau said...

lagi feeling baca novel..
n banyak novel2 yg best..
HLOVATE punya sume best2....
hehe

Abang Stalker said...

ada x spe2 nk hadiah novel pd abg? :( sob..

dill said...

senior2!

blanje la dill buku tu. hihi

dill.

eyzasyahirah said...

kat mana nak carik novel tu? nak baca la. hehe

Miz Novexx said...

novel ni dah lama laa, tak sure Karangkraf still jual ke tak... cuba usha kat mana mana blog yang jual novel terpakai,kot2 ada (^_^)

BTW korang try laa baca novel Sophie Kinsella, sangat best... hehe (tetiba nak promot)

DIEDA said...

wahhh novel , lama tak baca =='

Shamsuddin Amin said...

ak pemalas baca novel...
buku yg ak beli
x sampai separuh lagi...

apik pehe said...

hehe..kalau tanyer apik..kompem tak baca novel...asek duk main game jer..hahaha

Ihsan Arifin said...

mmg x ah nak bace novel. jiwang doh ;D

Abang Stalker said...

xnk beli..nk percuma.lbh2 lg klu MN yg bg. ;)heaven kot.haha

Raji and Yeen said...

owh cter ni pun dari novel eh?
cmbest jer..
tapi ak pmlas baca T.T

cunndaa said...

jalan cite novel lg best drp drama... ^^

meaw said...

kita lak tak suka baca novel,huhu

Ai-Sis said...

minat gak baca novel :)