Saturday, July 9, 2011

1st Anniversary giveaway Dunia sebenar Shida


Masa entri ni dibuat, Miz tengah bengang dengan fesbuk sebab suka hati jer tukar chatbox. Si Mark tu pun satu, nak tukar tak mesej dulu. Len kali bagitahu la sikit.

Terima kasih kat Dill dan Wanie yang tag Miz untuk join GA ni. (^_^)V Ni adalah GA yang first dibuat oleh Shida

Syarat syarat nak join :
  • Buat entri tajuknya "1st Anniversary giveaway Dunia sebenar Shida" and copy banner lepas tu linkkan ke blog beliau
  • LIKE fanpage beliau kat fesbuk, tak kisah nak follow ke tak
  • jawab soalan ni "pendapat anda tentang shida dan blog shida"
  • tag 3 orang bloggers 

Pendapat Miz tentang blog Shida:

Blog beliau sangat cantik, sebab kaler biru. Lepas tu, loading tak lama and ada chatbox ngan shoutmix. Lagi satu beliau sangat kreatif, dan header blog sangat semat. Ada ciri ciri feminin kat situ.... heheh, sekian ;)

So, Miz nak tag

14 comments:

muhamad hanif said...

gudluck lah yaww !!!

dill said...

yah! selamat menang senior!

p/s: mmg fb mcm ampeh!

dill.

Miz Novexx said...

Anip n Dill,
thanx a lot ye... memang FB tuh gedik sikit, asyik2 nak tukar (^_^)V

aleen aiden said...

yeah,memang membangkitkan kemarahan juga fb neh.geram je dbuatnye.hu3
gudlak ye! ^_^

masyiu said...

hahaha..kn dh gtaw FB tukaw...tp..lmbat lak tukar kat lappy ko..hehhee...btw, thnx tag..huhu~~

Miz Novexx said...

aleen aiden : jom bako FB ( nanges la aku takde fesbuk... )

masyiu : aku ni penyu, lambat sikit
:(

Bella Bell said...

good luck dear :D



^^

Wanie said...

good luck eh..

rasenye ni bkn 1st,
sblum ni shida penah buat, tp ngan blogger lain..:)

Faraa Eiman's said...

haha , boleh plak ske2 kambeng marah mark xD

anyway , GL ! ;D

i am S!L4H.. said...

sekian. terima kasih. hahah

miz, silah sendiri di ajak oleh tuan blog tersebut. ngeeee. time kasih la tag sy. x jnji ye. :)

Abang Stalker said...

puihhhh..!!ok,abg da jampi.semoga menang. :)

Miz Novexx said...

Wanie : ok, saya baru tahu...thanx yup :D

Farah : Mark tu gedik sangat, mmg kena marah laa... btw thanx

Silah : juin cepat!!! hehe

Abg Stalker : Amiiin, doa ustaz berkat kan?? (^_^)V

Miz Novexx said...

Bella : thanx tau!!! (^_^)V

shida'R said...

tq2 sudi join GA shida..gudLuck k..xsbar dah rsa nk tgu result lg bbpe hari je lg hehe =)