Friday, July 22, 2011

Diari Semalam

Malam semalam...

( cakap sorang sorang )

*Malam ni mak nak tidur kat bawah, bolehlah aku online lama lama. Bak kata Fesbuk "online sampai lebam!" ( padahal LIKE... )

*Baik aku masak apa yang patut, yelah perut orang bujang mestilah kena diisi selalu. Nanti takde energy nak blogjogging.

Kat  dapur

*Nak masak murtabak megi la, lama tak makan. Lepas tu nak minum air coklat. Ohhh lupa, tadi ada pulut panggang. Yesss, boleh makan skali la ni. Konfem kenyang gilakk!!! Perut mesti tak berdendang kalau dapat makan semua ni.

Naik atas....

*Syoknya makan murtabak ni. Macam makan chicken chop je

maaflah, tak ambik kos Kulinari so tak reti nak hias

Selang sepuluh minit, lepas habis makanan tu

*Adoiii, kenyang la pulak. Nak baring ah kejap....

Pukul 5.30 pagi

*Cisss, buat penat je aku plan nak online lama lama sekali aku tido. Hmmmm... takpelaa esok jelah aku bw ngan hapdet blog.

Errrr, ekceli masak murtabak ke goreng murtabak??? heheh... maaflah, dah tiga tahun tak blajar KOMSAS (^__^)V

32 comments:

khairul akmal azman said...

sedapnye..
nak 1?

muhamad hanif said...

murtabak kan takleh makan tengah malam nnt, Errr..

Mohd Izzar said...

macam pancake..

laskar pelangi said...

lama dah pelangi tak wat martabak meggi.bes makan panas2 kan=)

ekmal said...

kalau rupa dh fail, pastikan rasanya sedap..kikiki

Aisyah Aina said...

nampak sedap...nak jugak :D

botak yang mintak...hahaha

ain najwa said...

azwa...makang sorangggg....xajokkkk:P

Miz Novexx said...

Kay : xboleh sebab dah masuk perut

Anip : kenapakah???

Izzar : haha, penkek pon bolehlaa

pelangi : sama la, dah lama x makan sebab tu buat semalam

ekmal : memang la fail sebab x ambik kos kulinari

Aisyah : alaa, Botak punya spesel laa

ain : haha, mu kan reti buat... kan aku slalu beli ngan mu masa zaman kat YT dulu?? :D

sabella mohamad said...

botak x suke murtabak laaa

Faraa Eiman's said...

asl nampak pelik weyh , haha ;p

sis eiyan azian said...

wahhhhhh :)

Wanie said...

amboi cik adik ni pandai buat murtabak eh..
makan2 terus tido..
hebat gile..hehe

ILA HonEyBuNNy said...

nyum3...

macam sedappp ja murtabak magie tu..nak sikit...eheheh

tia @ Ini Kisah Tia said...

bakar murtabak :)

khairul akmal azman said...

cpt masak lain.hehe

kotak bulat said...

wah..kb da lme tak mkn murtabak..hehhee..

Scya Lollita said...

abes la gemok makan malam2 huahuahua

syrupmasin said...

eccece..nih sebenarnye entry nk cakap yg cik ini reti masak murtabak megi lah nih..haha..nk order bole?? :D

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said...

nk gak ciken cop ....:)

Miz Novexx said...

motif entri ni nak bagitau x elok makang malang malang, tapi kenapa sume duk cakap pasal metabak je ni.... (-__-)V

masyiu said...

hahhah..tp..nmpak sedap weh..huhu~~..

belog|amiyo said...

lama dah tak makan murtabak. arghh!

amir aizat said...

pergh murtabak special ke ni,hihi

ejulz said...

cam kuat makan je.. heHE

dill said...

nak sikit!

dill.

Hans said...

nasib den pernah makan murtabak maggi
hehehehe

YOUsoF said...

Masakkah gorengkah tak penting sangat.. asalkan meyerlerakan dan selesa masuk perut.. ;D

ABU said...

murtabak magie? tak pernah tahu pun..sedap ke..:D

Abang Stalker said...

HAHAHAHA ;))

murtabak dia ke megi goreng letak telur tu? :P

cantik dan nmpk sdp..;D

azwa,selalu kn kita mkn sama2 tiap2 mlm dinner megi je.hrni tukr selera plk eh..;( knp x habaq abg?


sentap hti mak nak...kn bole msj.;(

Ezay Hadry said...

best laa..tak pernah dengar pun apatah lagi makan..try2 pasnih..hehe

ika said...

tu namanya makan murtabak...haha~ bgus2...strt dr ari nie leh on9 smpai pecah lappy anda...

saiazuan said...

nmpk sedap je.. hehe :)

http://eleventx.blogspot.com/2011/07/prejudge-in-my-mind.html