Sunday, July 10, 2011

Tolong!!!! Gila Sedap Lagu Ni...

Miz Novexx ni :
  • anti betul KPOP
  • tak suka lagu lagu kumpulan KPOP
  • tak layan Nobody Nobody ke, GirlsGeneration ke, sorry sorry ke, Soju ke
  • tak kenal pon mana satu GirlsGeneration, Wonderland ke blablabla tu
Tapi, bila first time dengar lagu ni rasa macam nak menjerit. Sebab best gilakkk!!! Kalau boleh makan rasa nak makan jer lagu ni. Baru puas hati. { Okess, part nak makang tu lebong ( tipu ) je  } 

Lagu tu tajuknya No Other, lagu ni dah lama kan??? Yang Soju nyanyi tu ( tak tahu nak eja soju cemana... ) macam soya je! Tapi, masalahnya Miz tak reti nak nyanyi lagu tu. Berbelit lidah masa nyanyi part chorus dia.

Nak mintak tolong korang ajar cemana nak nyanyi lagu tu. Tolong la weh.... huwaaaa T____T
Nak tanya, sape nama mamat yang mula mula keluar pakai baju kotak tu ek. Errr... hensem!


p/s sape tak ajar nanti Botak belasah..... : P

32 comments:

dill said...

oh. saye tak tahu sangat tentang korea. huhu

dill.

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock said...

dr botak kpd k pop plk dh ...hihi

apik pehe said...

hahah..baru tahu penangan korea..hahaha

AnNis eLisya said...

hee.mahap.saya tak reti korea2 nie. :)

sampankerta said...

hahaha Mpop lagi best hahah

Miz Novexx said...

dill n annis elisya : saya pon tak tahu, ni baru je kenal...heheh

hatikubaik- : kpop tu sekejap je, botak selama lamanya ( cewahhh... )

apikpehe : ha'ah, boleh tahan la korea ni (^_^)V

sampan kertas : Mpop tu melebih lebih sangat :D

Aisyah Aina said...

tak suka kpop sangat tapi lagu ni memang best :D

berani la botak nak belasah....belasah dia balik....hahaha

Abang Stalker said...

yg bju kotak2 tu laki dak sokyah.wahahah ;))

Fathiah Hamim said...

hoho masih belum terjebak. :D

diyan said...

itu siwon la sayang hehe
dyan suka eunhyuk :D:D
ala yang menari sorang sorang depan cam tuh :D

siwon tu pelokon jugak :)

CikYana(",) said...

Wa,
Akak pun suka lagu ni

@___@

Abang Stalker said...

sokyah ank dak timah kemek,pkwe si bedul che mat. ^^

i am S!L4H.. said...

haha. cair jgk miz ye.adehh nk aja? haha. miz kne kawan ngn org korea lah. heheh

Wanie said...

hahaha..adoila, ketinggalan eh? :P

nak ajar nyanyi tak pandai..
menari boleh la..nak?hehe

baju kotak tu sy punye k..
jangan kacau..hahaha

laskar pelangi said...

wah! baru nak start minat kpop ke gadis yang duk gilak dengan si botak? heeee

zie_ira said...

yeahhh,, best kan lagu ni, ,ira nak kata hari2 dengar,, besh2,,semua lagu2 korea pon besh,,hehe

cik bulan said...

baju kotak tu siwon la yang...hahahaha...tapi kibum n donghae lagi hensem uh..haha

Faraa Eiman's said...

muahaha , aku minat gler nan lagu nieyh
comel2 jep mamat nieyh nyanyi
nak amek sorang buad laki , haha

muhamad hanif said...

huhuh.


tak minatlah !

Aku Afzal said...

Kpop ni macam askim pop..sedap dan pelbagai perisa.haha :D

Miz Novexx said...

kalo cakap pasal kpop mesti pempuan je yang tahu.... keh3x
tapi kenapa takde yang puji mamat paling chubby tu??? (^_^)V

Scya Lollita said...

err, x tahu apa pasal kpop -.-

apik pehe said...

hehhe..pastu try la pulak layan family outing ker...runnning man ker..heehe

si ngokngek said...

alar senang ja nak nyanyi..hentam ja apa yang awk reti..ooo..oooo..ooo...
hehehehe

botak..tak takut..saya suka taik lalat..kehkehkeh

iPai said...

dah tambah dah seorang lagi peminat korea ..

korea ni jangan di stat .. di stat konfirm sangkut .. kalau kutuk, lagi laa truk r jadinya..

ABU said...

nak makan lagu...auw!! hahaha
tak suka sngt lagi2 korea ni..layan gitu2 jak :D

Nur Sulastri said...

haha, sue tak pernah amik tau pasal perkembangan kpop ni. soju ke apa ke. hehe. makan ? dahsat sgt tu. haha

syrupmasin said...

waaahh ta reti nyanyi pon suare dah sedap nih..mintak sain bole??

anis.farhana said...

haha, yangg soju tu arak yang org korea suka minum lah, it's suju-super junior. btw, blog ni ohhsemm, tuan blognya ohhsemm, jadi saya follow! saya pun ohhsemmm tau..hehee

HonEyBuNNy said...

adeehhh abg botak..jangan la belasah ila...hehe..

kawan ila minat gila SJ....sampai g konsert dia...sampai dia pndai tulis n cakap korea tau..n sampai dia pndai nyanyi lagu neh..heheh...p belajar dgn dia..hahah

ika said...

MN! mnt jugak lagu nie...ada versi bm...penah dgr x?? carik kat utube xjmpa...pernah dgr skli kat radio hot...

FaRaH_fUnKa_WeIrD !! said...

CHOI SIWON is MINE.....
wahahahhaha..!

erk? SOJU?
it's suju lah :)

what the...??