Monday, July 18, 2011

Daim vs Botak

Sebenarnya kan, Botak tu lagi femes daripada Daim. Nak tahu kenapa? Sebab...
  • Daim tu lembik, Botak pulak ganas
  • Daim tu skema, Botak pulak otai
  • Daim tu ada taik lalat, Botak pulak takde taik lalat ( lalat takut nak berak )
  • Daim tu penakut, Botak pulak berani
  • Daim tu lemau, Botak pulak harimau
  • Daim tu budak biasa, Botak pulak house captain
  • Daim tu hero tapi Botak lagi macho
  • Daim tu kulitnya coklat, Botak pulak kulit putih
  • Daim kurus, Botak taff
dan sebab paling utama ...
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
Daim ada rambut tapi Botak tu botak

p/s : malam ni last episod Juvana, tak sanggup nak clash dengan Botak... T_____T

31 comments:

Wanie said...

haha..kecik hati bini Daim kalau bace ni..:D

lepas ni dah takde sape nak rebut botak dah ^_^

muhamad hanif said...

hai,

sayalah botak.

masyiu said...

eh..hanif pon nak jadik BOTAK..kih4~~~

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock said...

saya kicap....huhu

beLLa said...

pasni tak botak lah dia kan. hee~ tk sabar gak nak tgu episod last neh ^^

Aisyah Aina said...

kahkahkah...botak2...

aku nak botakkan kepala la demi botak....hahaha

aqmalazmi said...

daim ade tunang...botak ade?
tade kan HAHAHA

Abang Stalker said...

botak/daim vs abg long fiq.





wawawaaa ;))






mst mauuu...

abglan said...

Rasa macam nak botakkan rambut lak...

Roti Telur said...

Botak hensemm

Far8 budak baik said...

yeahhhhh...hahahahaha
mlm ni episod..perghhhh
sumpahhhh x ley tunggu..
mmg nk tgk lahh..
pdahal tak folo sgt pun
ekekeke..
nora eleena tgk ar..

iPai said...

alo .. botak tak best ..

yeay dah nak abes .. hahaha (ketawa jahat)

syrupmasin said...

ohh ta tengok juvana nih :D

laskar pelangi said...

amboiiii awek botakkkkkk!!! kemain lagi ye ngumpat DAIM..uwaaaaaaaa...sadisnyeeeeeeeeeee...tak sabar nak nengop malam nie..yeyeahhh

Подтверждаю said...

as salam..
alahai..comel je entri

=)

botak itu ganas =p

taliff said...

TErima sahaja keputusan botak malam ini..hak hak hak

saiazuan said...

pelik2 je sebab ko ni..haha..

botak kalah mlm ni.. tgk la, orng sume dah x suke dia.. huhu.. daim tu akn menang sbb dia bg cokelat daim kt botak, botak pengemar cokelat~

the end..

lol~

Faraa Eiman's said...

tade2 , daim lagy nsem
#boooo botak
muahaha ;p

ABU said...

dengar malam ni episod last..
emm aku tak follow pun :D

..hizamirahim.. said...

haha
aku suka cikgu tu je la
sape name dia ?

khairul akmal azman said...

takut botak cari awek lain je
bile da popular..hehe

siti suraya said...

ape2 pon , suka sangat sama BOTAK ! (:

ILA HonEyBuNNy said...

ramainya peminat botak...ehheh

xsabar nak tgk episod malam neh....tunggu depan tb yer..ehhe

Miss Y and Her World said...

eh malam ni last ke? selama ni jarang tengok, tapi last episod mesti kena tengok. err Botak lagi cute dari Daim sebab dia macam blur blur macho. hahaha ;)

Sibuk Jaga Hati Orang, Hati Sendiri Sumbat Dalam Tong Sampah
Tips : Melicin dan Menghaluskan Kulit

YOUsoF said...

Tapi Cikgu Zakiah cantik! ;DD

Hans said...

botak dah couple dengan cikgu zakiah dah skrg
:-)

sabella mohamad said...

akak x habis2 meroyan ngan botok nih
haha

misspurple said...

hahaha x abes2 botaknya ! eihh apa ksudhan cite 2 ? uma sewa nsa tade tv,x pat tgk :(

shida'R said...

hehe..shida xfollow la cite nih..sbb msa dia selalu shida xde umah huhu..

dill said...

oh.kite tak komen kat sini lagi eh. kite rase si botak tu suke kite la senior. kiteorang slalu sms senyap2 :)

dill.

pandangkedepan said...

daim tu daim...botak tu botak..:P