Wednesday, July 13, 2011

Wordless Wednesday #1

grrrrr!!!!

29 comments:

Wanie said...

adik mung ke?

Miz Novexx said...

holaa... keh3x

iPai said...

haha .. sapa yang dapat, sapa yg tak dpat ..

kat plkn ada abg botak .. hehehe .. ramai plak tuh .. ngeh2 .. Botak yg sorang tuh kasi kitorg jaga k

muhamad hanif said...

kemsalam adik kita yaa ;)

syrupmasin said...

sape dpt plkn? :D

Far8 budak baik said...

hahahahah kau ke dy dpt plkn??
pehh best kot..
dulu aku se plkn ngan
diana daniel..
tapi x knl gak dy..
hahaha

Miz Novexx said...

iPai : adik y tak dapat plkn, tu dia hepi semacam jep

Anip : yelah2...

syrupmasin : takde sape pon dapat :D

Far8 budak baik : aku dah lama la abess plkn, aku ingat adik aku dpt skali tak... sbb tu aku geram ooo
psst... nape tak usha diana denne tu?? :D

apik pehe said...

hahaha...suke dia tak kena...

muhamad hanif said...

wakakaka..


pasrahnya jawapan kau.

iPai said...

kira ye akak dia laa yg dapat ye ? hehe

Miz Novexx said...

apik : memang dia suka pon... tak cukup pm kt fesbuk, siap call lagi... adess

anip : nah ni jawapan baru aku "ok anip, nanti aku kirim salam kasih sayang kat adik kita"

iPai : kakak dia dah lama dapat, heee :D

i am S!L4H.. said...

haha suke nye die. asal x nak? org ramai kate best. tp yg x ramai cmane plak? haha

selendang merah said...

gembira dia tak dapat plkn..hehe

dill said...

wah. syok sungguh die

dill.

laskar pelangi said...

wooo! suka bangat la tuuu~ adik pelangi dapat plak =D

Nur Nabilah Nordin said...

untung la diee ~~~

iPai said...

hee .. agaknya sebab akak dia dapat, then adik dia tak dapat .. sebab ada orang kate, paling kurang sorang dalam family tuh akan pergi

iPai said...

hee .. agaknya sebab akak dia dapat, then adik dia tak dapat .. sebab ada orang kate, paling kurang sorang dalam family tuh akan pergi

amir aizat said...

tahniah! dpat elaun tuu

Miz Novexx said...

tolong tolong!!! nampaknya korang semua dah salah paham, ekceli takde sape sape pon yang dapat PLKN laa... heeee :D

selendang merah said...

owh yekew...hehe...

shida'R said...

best ape plkn hehe ^_^

khairul akmal azman said...

jgn grrrrrrrrrrrrrrrrrr ek..
ok pe dapat plkn..nti tlg2 bw kan..tq msg hari 2.

Abang Stalker said...

pkwe dia tu..muda 2thn.haha

man yusoef said...

gua pon tak dapat gak..haha

senyumSOYA said...

x dapat gak..heheh

dill said...

senior, syok sbb tak dapat plkn. usah tersilap paham komen hebat guwa. haha!

dill.

cik tikah said...

hati2 g plkn. hehe...

iPai said...

owh sape2 pon tak dapat ke .. laa .. ok laa tuh ..