Monday, July 4, 2011

MALAS......

Sekarang ni, Miz malas nak update blog sebab busy sikit ( ada kazen nak kawen ) plus takde masa. So, kepada 

  • sape sape yang ada join contest, GOOD LUCK DEAR!
  • sape sape yang rajin update blog, Miz akan cuba komen kalau sempat
  • sape sape yang bw, Miz akan balas
  • sape sape add kat FB, Miz akan cuba approve ASAP
  • sape sape yang tengah buat contest, DO YOUR BEST!!
  • sape sape yang stress, sedih, serabut ke... SENYUM SOKMO

Yang ni, sila TAKE NOTE yer... 
  • Sape sape yang cuba kacau Botak, Miz akan jadi nightmare korang....  (^_^)V
P/S : Kalau ada yang kacau Botak, Miz akan update blog ASAP... Takut Botak curang.... :(

30 comments:

muhamad hanif said...

tak abes2 dgn abg botak kau..


AHAHAHHAAH

Miz Novexx said...

sebab Botak tu hensem, karang ramai pulak yang usha.... kahkahkah (^_^)V

khairul akmal azman said...

oit..sila2 add fb gua
kot2 x jmpe blog lu lak..hahahah

zie_ira said...

ahaha,,xpe,,botak tuk miz novexx saje,,kekeke,:D,,selamat berkenduri kahwin yea,, bese la tuh,,kalau ade knduri khwin mmg busy,,^_^.

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock said...

mlm ni ade cite botak ..kn kacau ngn anak jin ...keh2 ...abis la

Miz Novexx said...

KAY : add la... :)

zie_ira : tenkiu2, Botak slalu di hatiku... kahkahkah

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock : sape la anak jin tu, grrrr :D

KecohAbes said...

wah..bz mcm die nk kawen..hehe!
tahniah ye..ckp kt kazen..yg perasan lak..haha~

hana nabihah said...

hahahah yelah novexx..tak kacau pakwe ko :D

sabella mohamad said...

akak
botak yg kaco sy
aww aww

hakhak

Faraa Eiman's said...

bz macam ea laks yg kawen , haha ;p
botak ?
#ishhh , ekeke

iPai said...

Miz Novex tengah busy2, kita kacau laa botak habes2 ... hahah

YanaMIB said...

update blog tkt botak curang? camne tuh..haha =)

Wanie said...

hhahahaha..
ade ape la ngan botak tu..
klu kacau bumblebee update tak blog? :P

Raji and Yeen said...

owh asal cmtuh?
xpe2 cri mood blogging dlu hohoho

nawal addina said...

err , botak ?? hee ~

eh , org ganu ka ?

iPai said...

Hupdate !!!

khairul akmal azman said...

hai miss poyoness..hehehehe

Miz Novexx said...

korang semua nak tahu, kalau kazen yang kawen mesti la Miz Novexx ni lagi sebok :D :D

ipai : tunggu la kazen kawen dulu :)

kay : hai encik poyo!!! :P

ika said...

hooo~ cepat2 dtg balik tau nnt...:D jgn MN yg kawen ngn botak sudah...huhu~

apik pehe said...

hahaha..esok apik nk pi jumpa botak..nk ikot?

cunndaa said...

hahahaaa...abg botak oiii, cunndaa nk ngorat nie..nak test curang ke tak..lalallaa

HonEyBuNNy said...

hehe...

nak ngorat abg botak dia leh?hahha

larikkkkk...hehe

Bella Bell said...

botak lagi.. hahahahaaha!!~



errrr.. ok.. saya tunggu awak komen blog saya.. ekekekek!!~




^^

belog amiyo said...

kenapalah gua tak botak. =__=

iPai said...

Yaa, botak dia masih tak terjaga .. kacau botak dia ..


Reply ari tuh ~ takde laa minat Botak ni .. nanti gay plak ..

Thank u sebab komen kat komik Danbo tuh

i am S!L4H.. said...

botak tu sape?

*adakah ini soalan ketinggalan?*

Aisyah Aina said...

botak tak akan curang...dia takde perasaan..haha

Abang Stalker said...

MN nk kwin?huh! ;( kwin syp2 la tu.

Abang Stalker said...

guwa da kaki2 kn si botak tu.bkn rambut dia je xde,sume bulu abg long fiq da ckur.wawawaa ;))

iPai said...

yes .. ada geng dari abg stalker .. kita bawa lari abang botak ni .. wakakaka