Wednesday, July 20, 2011

Ada MONSTER kat Hospital

Sudah skodeng Youtube ke belum?? Kalau belum takpe, kita tengok kat sini jelah. Ni single terbaru Paramore lepas Farro's brothers keluar dari band ni.


* dulu minat Paramore tapi dah turun 20% bila Josh Farro keluar tapi naik balik 10% bila tengok Taylor dalam MV ni....

* tajuk Monster tapi tak nampak pon Monster dalam ni

* sape pulak la ni, boifren baru kot (^__^)V

Warning : Asal bukak je blog ni mesti ada mamat hensem, lalalalalala

34 comments:

muhamadsufian89 said...

jiwa rock ni. abis semua band rock luar dia minat. hehe

Miz Novexx said...

kalau tengah moody kena la layan mende mende ni sume... :)

misspurple said...

haha..pntang aje ada yg ensem :) sma la kita :P

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock said...

huh ..takut nya ...

muhamad hanif said...

#jeles

Abang Stalker said...

abg la kn mamat yg dimaksudkn tu..

thanks! ;)ahahah

H.J said...

tak nampak hensem pom mamat ni..ehe

dill said...

senior amik die, dill amik botak.

setel?

dill.

anis said...

org laki msti jelez dgn abg hemsem kat ats,,,hihhi...

anis said...

org laki msti jelez dgn abg hemsem kat ats,,,hihhi...

Hans said...

den layan lagu m.daud kilau je
:-)

ILA HonEyBuNNy said...

xpa...

ada mamat hencem leh cuci mata...hehe...ngeh3..

izzad b* said...

nice!

singgah n rock the vote!!
http://izzadbaharuddin.blogspot.com/2011/07/rock-vote.html

ika said...

mana mamat hensem mana? nak gak usha2...gtau la...

Wanie said...

tak setia! kesian botak..hehe

laskar pelangi said...

ingat botak =D

♥Aien Najwa♥ said...

Saya akaN tetaP jadi pemiNat setia Paramore. Hehehe. (",) .

..hizamirahim.. said...

hehe.
best2.
:)

Ihsan Arifin said...

first time dengar terus tepaut hati ;)

syrupmasin said...

paramore best..tp best lagi hey monday :P

YOUsoF said...

Baru tumpang tengok sekali kat pc member tadi..

adela monster...










kat lirik... ;D

YOUsoF said...

gambar mamat hensem mewarnai keceriaan blog para gadis.... heheh

saiazuan said...

sedap gak lgu bru diorng.. ost transformers :)

sabella mohamad said...

awek botak la yg monster tuu

Faraa Eiman's said...

nsem ke ? muahaha ;p

ABU said...

jiwa kacau dia ni hahahahaha..

Abu Huzaifah said...

hehe... rocker ek... huhu... bnyak band dari luar je ni... hOhO

Mr iz said...

alamat macam ada iras muka aku la...he he he he...adakah itu aku....oh tidaaakkk... he he he

vampire's lovex said...

hihi.. aku suka pakwe last tu... bak nbo dia wehhh

ekmal said...

minat lagu the only exception je :P

Scya Lollita said...

same dgn ekmal :DDD

Aisyah Aina said...

lagu ni tak sedap :P

khairul akmal azman said...

lame x singgh blog awek ni
ehehe....suke lagu2 paramore
sentap!

Abang Stalker said...

eh,


x thu ke pkwe hensem tu GAY?!

OMG..