Saturday, July 2, 2011

Bumblebee Goda Miz Novexx!!!!


Semalam, Miz letak status pasal Bumblebee kat Fesbuk. Dalam sejam kot ( rekaan semata mata ) tetiba ada seseorang pm kat chatbox. Tengok nama Bumblebee. Fine, mungkin dia ni membe lama yang tukar nama kot, ( demam Transformers rasanya ).

Tapi, rupanya dia bukan membe lama. Dia memang betul betul Bumblebee!!! ( Robot pun ada fesbuk, jangan buat tak tahu ). Dengan eksaitednya, Miz pun chat dengan dia. Bawah ni perbualan kitorang...

BB : Pssssst.....
Miz : Apa pssst pssst ni!!!
BB : U nak jadi awek I kan?
Miz : Gila la kau! ( padahal dah gelabah ni )
BB : Eleh, I tau la... U tulis kat status U tu
Miz : Err err...
BB : Haha, kantoi! Jomlaaa... ( dengan nada manja.. )
Miz : Tapi....
BB : Alaaaa, apa yang tapinya... U tau tak I ni hot, even Megan Fox pun nak kat I tapi I reject. Sebab tu dia taknak berlakon movie last ni.
Miz : Oooo, dia merajuk dengan U la dia taknak berlakon??? Asal
sewel sangat ek dia, hihihihi ( gelak malu )
BB : Dia memang sewel pon, sebab tu Sam taknak kat dia... U 
tak berkenan kat I??
Miz : Tapi... I-I-I
BB : Apa lagi..
Miz : I ada Botak!!
BB : Eleh, setakat Botak tu tak kemana. Duduk sekolah Juvana 
U nanti, kalau U ambek I konpem U boleh pegi mana mana U suka~~ ( gaya berlagak.. )
Miz : Bagi masa 2 minit....
BB : Cepatlaa dalink... ( gaya menggoda gila gila!! )
Miz : Ok!!!! Done, I pilih U

Sebab Bumblebee pandai menggoda, Miz terpaksa pilih dia ( terpaksa!! ) Kepada Botak, Wawa mintak maaf sangat sangat. Godaan Bumblebee sangat hebat sampai tak dapat nak lawan. Akhirnya Bumblebee yang berjaya mencuri hatiku untuk dijadikan
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
wallpaper laptop!!!
p/s : Kalau pegi dating dengan Botak naik Bumblebee mesti suwiiiit kan?? (^_^)V

41 comments:

Fyqa said...

kahkah


lwak jepp


;)

AwieKashi said...

ter0s wat wallpaper???
ish3...pengaruh kuat btl.. hahaha,,,

khairul akmal azman said...

nak couple ngn bumble b xle..
ngn blackberry ok kot..
bb gak!

Abang Stalker said...

eleh..da berebut botak dgn bea smlm.dan2 je hrni ske BB plk.ngajuk r tu..haha

Wanie said...

hahaha..lawok2..

betol ke ni yg chat tu?huhu
kesian botak..

Miz Novexx said...

Awie : opsss, sebab Bumblebee kiut kot
Kay : Nak "b" saja, Botak wink wink
Abg Stalker : diam laa.... :P
Wanie : betul2 la tu, takpe Botak tak marah kot??? err err

misspurple said...

hahahaha bukn maen lagi..mmg tksub gilerr la :)

AwieKashi said...

Huhu,,,ok2...memahami....

AwieKashi said...

Huhu,,,ok2...memahami....

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock said...

awek kita autobot ...keh2 ..

KecohAbes said...

bumblebee xda perasaan wooo..heheh!

omai.n i k l i s a said...

sengal je kaan. :P

nelly said...

hehe ..kelakar entri !
:)

dill said...

nak tgk Transformers! uwaa~

dill.

muhamad hanif said...

wweeewwiiittt...


kemsalam kat dia ok ?




AHAHHAHAHAHA

Abang Stalker said...

x dpt bw ke makcik?haha..pdn mke.xpe..BB kn ada.

apik pehe said...

isk3..macam2 hal la budak sorang ni..hahaha

Bella Bell said...

hahhaha.. dialog berangan la ni ea? ok.. kelakar.. heheheh!!~


nasib baik awak amik Bumblebee.. kalau awak amik jep sepah saya memang guling2 saya menangis.. hahaha!!~




^^

Azroy Kassim said...

baa~ CAK!!

t-form 3 tak best! sgt kecewa!!

KeTaM_BaTu said...

hahaha.. pandai betul dia goda miz.. ^^

Raji and Yeen said...

kau ni mmg peminat bumblebee eh?
hahaha nnti dh bsar bli la keta bumblebee yg btol2 yer xD

Miz Novexx said...

walaupun Bumblebee takde perasaan tapi semua orang tergila gilakan dia....hahah, nanti besar2 nak beli la sebuah ( berangan angan jer )

Hayati Hamzah said...

botak mane nak tgok jugak ! HAHA

nawal addina said...

buat wallpaper ? ahhaha XD

senyumSOYA said...

tapi saya still suka sibotak saya..hhehehe(^^!

Raji and Yeen said...

ko nih btol2 kew maen2 nih..??? conpius =.=

Miz Novexx said...

korang semua, doakan la Miz dapat beli Chevy ni... heeee

Raji and Yeen : adoiii, aku juz buat wallpaper je, hahah tapi semat kete Chevy Bumblebee ni kan... :D

khairul akmal azman said...

awk! tgk movie x ajak pun ek..hehe
next time ajak kay

khairul akmal azman said...

alamak ai..xle bw la awak.
sy on kai hp je..

Miz Novexx said...

owh... okess, kalau ada rezeki lain kali la tengok wayang ;)

Aisyah Aina said...

bumblebee hebat :D

Faraa Eiman's said...

haha , thumbs up ! ;D

zie_ira said...

ehehehe,,leyh ea cam gitu,, tp kalau ira pon pilih bumblebee,,huhu,,tapi ,,nnti botak x mengamok ke,,haha,,

khairul akmal azman said...

ok2..nti kte lepaking same k.
de entry baru

http://khairulakmalazman.blogspot.com/2011/07/jangan-cari-publisiti-murahan-la.html

iPai said...

mak ai ... heheh ... pilih wallpaper je ke .. ingatkan nak jalan2 tengok wayang tadi .. heheh

iPai said...

tak serabut laa .. ni siap ada orang komen ni .. 35 orang .. tak serabut laa tuh ..

Ai-Sis said...

ahaha amboi.tak menahan.hahaha :p

iPai said...

hye .. bumbleB ada cakap apa2 lagi tak dalam laptop tuh .. uhuhuh

khairul akmal azman said...

hi makwe!!xnak ngorat le?
hehe

Abang Stalker said...

BB n Botak mkin asap abg long fiq je.lalalal~

iPai said...

yaa .. kaco bumblebee plak .. jom bumblebee .. bawa kitorg jalan2 ..

miss novexx busy r .. jom2 ..