Saturday, July 9, 2011

Tengah Merajuk Ni!!!


Bengang tak dengan perubahan kat fesbuk?? Pagi tadi Miz bukak fesbuk terkejut katak ( takde kaitan dengan katak kat sini ) tengok chatbox huduh benor. 

Dah berapa kali fesbuk buat perubahan. Ni semua Mark punye keje la. Tak paham betul, dia tu nak ubah mende mende kat fesbuk bukan nak cakap. Tau la busy, mesej je laa. Grrrrr..... Miz dah merajuk dengan dia sampai sekarang. Padan muka!!!

Tadi dah berapa kali dia miscall, Miz buat bodoh je. Mesej pun Miz tak balas. Biarlah, sapa suruh dia pandai pandai tukar application kat fesbuk. Rasakan....

p/s Tolonglah jangan percaya cerita ni

29 comments:

Che Sayzzuwan said...

Hai u jom join my contest...=)

http://duniadalamjaket.blogspot.com/2011/07/limited-edition-10-contest-senyuman.html

dill said...

saye pun penin ngan aplikasi baru ni. die borak ngan saye pas miz wat bodo je bile die call.

sib baik kitorang tak kapel. haha!

dill.

sabella mohamad said...

tak report kt abg botak kewww
hikhik

Miz Novexx said...

dill : awak ambik la Mark tu, saya dah benci kat dia

sabella : jap lagi nak report la, biar dia gusti si Mark tuh... hehhe

syrupmasin said...

haha..adoii.. :D

laskar pelangi said...

wooooo! bak sini nom Mark..nak 3G ngan dia..kih3x

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock said...

cmne la terkejut katak tu erk ..keh keh ..trs melompat kot ..haha

Wanie said...

ehh?tak perasan lak perubahan tu..
kala bukak FB tak tengok chatbox pun..
sebab tak de pun yg sudi chat ngan wanie..haha

Miz Novexx said...

syrupmasin : kenapa adoii??? :D

laskar pelangi : nah, 014-tekan tekan konfem dapat!!

hatikubaik- : emm, terkejut katak tu macam katak yang terkejut nampok ular, keh3x

wanie : jomlah kita chat berdua (^_^)

selendang merah said...

a'ah saya pon pening gak tadi...adoii.

Abang Stalker said...

sory la..myb sbb awek dia ske kt abg dia jd emosi cmtu smpai ubah fb ske2 hati je x bgth kita sume.maap3! ;D

Faraa Eiman's said...

muahaha , cik mat tu bengong skit
konon2 bia efbee tu mkin cntik
sudanhye ? burok !
haha ;p

atyn nayn said...

sokong! tah hape2 tah chatbox jadi cmtu. pelik! huhu. wat org pening je.

wan9 said...

hahahah.... jgn merajuk ngan mark.. tpkan ok la dia try buat pembaharuan... mana tau pasni chat kat facebook lagi melethooop ke... kan3..

cik bulan said...

nk chatbox dulu...sudah la yg skrg ni..dia kluar yg kita ajin chat je..yg lain2 dah xde..aiya..

muhamad hanif said...

kejap botak, kejap mark..




ummmppphhh..

Nisa Si Gadis said...

hah betul tu . burok beno rupe yea . hodoh semacam yea . nie sume mark punye psl la . kite bako jea . haha

apik pehe said...

hehehe..apik penah kena jugak..tapi bukan chatbox..ader benda lain..geram rase..hehehe

sampankertas said...

hahaha tak baik buat mat mark tu camtuhh angkat la call dia tuh t dia bunuhh diri sape susah

i am S!L4H.. said...

hahaha. tgok gamba terus x caye. bhahaha
ooo miz menduakan botak ye.

Miz Novexx said...

selendang merah : memang pening pon

abg stalker : sapa awek dia, habaq mai

Faraa : sangat buruk kot fesbuk sekarang ni

wan9 : tak meletop pon :(

anip : lepas ni lagi ramai kot :D

Nisa : huduh kan??

apik : kenapakah??

sampankertas : ok, kitorang dah berbaik ni ;)

silah : percaya laa.... ;)

syafiqakarim said...

sebab tu meluat dengan fb.
haha

Aku Afzal said...

kan bes kalau pesbuk blh upgrade ckit..ada ada servis anta makanan mcm makdi.malas eh nak kua bli :P

mykhalis said...

joinla google plus..hehe

Nurnajwa said...

Hahaha, Mark mmg XD

Aisyah Aina said...

curang...bagi botak kat kita boleh? haha XD

ABU said...

oh take it easy ..:)

ika said...

iye2...FB dah bongeks~ geram je...grrr~

iPai said...

sian mark call tak berbalas ..

takpe .. Botak ada kan ? kaco abg botak !!